fr

AssurKine

In het geval van een arbeidsongeval waarbij u kine moet volgen, betaalt Ethias voortaan de kosten dadelijk terug aan de kinesitherapeut. U hoeft dus geen attest meer door te sturen om uw kosten terug te krijgen.

Ethias is de eerste verzekeraar die het systeem van het elektronisch doorsturen van de behandelingskosten van de kinesitherapeut voor haar klanten voorziet.

Hoe werkt AssurKine?

1.      Bij ontvangst van de ongevalsaangifte ontvangt het slachtoffer een akkoord tot tenlasteneming van zijn dossier. Opgepast! Indien de werkgever de wens heeft geuit dat Ethias het bericht van ontvangst niet naar zijn personeel mag sturen, dan ontvangt de werkgever het akkoord tot tenlasteneming. Hij maakt dan zelf dit akkoord over aan zijn slachtoffer-werknemer.

2.      Het volstaat dat het slachtoffer zijn kinesitherapeut op de hoogte brengt dat hij, voor zijn behandelingen, het derde betaler systeem geniet bij Ethias.

Na elektronische ontvangst van de kosten betaalt Ethias de kinesitherapeut terug.

 

Ontdek de andere innovaties

Een Hart voor Sport - EthiasHospi - Eco-tarieven - Ethias-KMI Preventie - Easenet PensionApplicatie Auto 24/7 - AssuKineAssurpharmaPublialtoBegunstigde My Ethias

AssurKine_Logo
Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer