fr

Care4You

Care4you

In het kader van de ontwikkeling van haar dienstenaanbod, met name op het gebied van gezondheid, heeft Ethias in samenwerking met Xperthis en NRB een teleconferentietool ontwikkeld. Dit beveiligde platform maakt onder andere teleconsultaties mogelijk.

Dit initiatief geeft opnieuw blijk van onze maatschappelijke betrokkenheid en bevestigt ook onze positionering als gezondheidsactor.

Een gratis tool

Care4You is een platform dat gratis beschikbaar wordt gesteld voor zorgprofessionals en speelt in op de nieuwe gewoontes van patiënten: tijdens de 1e golf van de gezondheidscrisis hebben artsen meer dan 3 miljoen telefonische adviezen verstrekt.

Via videoconferentie kunnen ze afspraken maken en teleconsultaties houden met de patiënt.

Het platform is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Duits.

Een beveiligde tool

Het platform is volkomen veilig dankzij de itsme-identificatie. De identificatie van de medisch beoefenaar wordt ook gecontroleerd op basis van de RIZIV-gegevens. Alle uitwisselingen tijdens de teleconsultaties worden versleuteld en alle streams zijn GDPR-compliant.

Een gemakkelijk toegankelijke tool

Het platform is toegankelijk via smartphone, tablet en computer op: www.care4you.be.

Voor medische beoefenaars die al klant zijn bij Xperthis wordt het platform rechtstreeks geïntegreerd in "OmniPro", dat reeds tal van oplossingen biedt om hun medische praktijk te digitaliseren (medisch dossier, elektronische facturen en voorschriften ...).

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer