fr

Jouw mobiliteit organiseren met Ethias en Jeasy!

Jeasy


Vandaag willen steeds meer mensen de milieu-impact van hun verplaatsingen beperken en overstappen naar een meer deugdzame mobiliteit.

Er bestaan tal van vervoermiddelen, maar consumenten weten niet altijd hoe zij die optimaal kunnen combineren. ​​​​​​​

 

Gelukkig is er nu Jeasy!

Jeasy is een 100% Belgische start-up die een applicatie aanbiedt waarmee gebruikers hun intermodaliteit kunnen organiseren

De Jeasy-app geeft gebruikers een volledig overzicht van de verschillende mobiliteitsoplossingen die beschikbaar zijn én van de beste manier om ze te gebruiken voor hun verplaatsingen. Jeasy ondersteunt ook bedrijven via mobiliteitsaudits en leasingoplossingen voor elektrische fietsen, vouwfietsen, e-scooters ...

Een partnerschap om alternatieve mobiliteit te stimuleren

Ethias is in een partnership met Jeasy gestapt om mobiliteitsoplossingen aan te reiken voor haar klanten, die al gebruikmaken van of op zoek zijn naar alternatieve mobiliteitsoplossingen.

Dankzij deze tool zullen gebruikers een route kunnen zoeken om zich van het ene punt naar het andere te verplaatsen. Ze selecteren daarbij een of meer gedeelde vervoermiddelen die ze wensen te gebruiken.

De route zal standaard de volgende kenmerken hebben: 

  • Snelste route
  • Uitsluitend gedeelde vervoermiddelen (naargelang de beschikbaarheid ervan in de betreffende zone)
Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer