fr

Ethias Auto 24/7 voor iPhone en Android

Dankzij de applicatie Ethias Auto 24/7 kan een verkeersongeval, glasbraak of diefstal worden gemeld via tablet of smartphone. De verzekerde kan daarbij zijn gegevens, de plaats van het ongeval en foto's van het schadegeval rechtstreeks invoeren.

Dankzij het geolokalisatiesysteem is het niet meer nodig de juiste straatnaam te zoeken.

Geen vervelende schema's meer dankzij de geïntegreerde tools. Een eenvoudige foto van

het Europees aanrijdingsformulier volstaat. De app is bovendien uitgerust met enkele handige snufjes: rechtstreekse oproep naar Ethias Assistance, lijst van de erkende herstellers , lijst met noodnummers en opzoeking van de contactgegevens voor het dichtstbijzijnde Ethias- kantoor.

Deze applicatie werd door Ethias ontwikkeld voor een optimale dienstverlening aan haar verzekerden en past volledig binnen de MVO-benadering van de onderneming, onder meer haar “paperless” logica en de verwerkingssnelheid die hieruit voortvloeit.

Ontdek de andere innovaties:

Een Hart voor Sport - EthiasHospi - Eco-tarieven - Ethias-KMI Preventie - Easenet Pension - AssuKineAssurpharmaPublialtoBegunstigde My Ethias

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer