fr

Publiato

Sinds 1 januari 2014 zijn de werkgevers van de publieke sector verplicht de arbeidsongevallen elektronisch aan te geven bij het Fonds voor arbeidsongevallen. Hiervoor werd een applicatie online gezet op het portaal van de Sociale Zekerheid: PUBLIATO.

De diverse verplichtingen van de overheid en de moeilijkheden die komen kijken bij de beveiligde toegang tot het portaal van de Sociale Zekerheid, bezorgen u een pak extra administratie. Ethias wil u helpen deze extra administratie te beperken. Door middel van ingave van aangiften via onze beveiligde applicatie Extranet en mits handtekening van een aangestelde, kunnen wij – voor rekening van de publieke werkgevers – de verplichtingen die voortvloeien uit Publiato uitvoeren.

Ontdek de andere innovaties

Een Hart voor Sport - EthiasHospi - Eco-tarieven - Ethias-KMI Preventie - Easenet PensionApplicatie Auto 24/7 - AssuKineAssurpharmaBegunstigde My Ethias

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer