fr

Soleo, een futuristisch en duurzaam gebouw

Soleo 035_o

Soleo is een vastgoedontwikkeling die resoluut is gericht op de toekomst en deze wordt gekenmerkt door duurzame ontwikkeling omwille van het gebruik van de meest geavanceerde architecturale technologieën.


De hedendaagse architectuur, gericht op menselijke en duurzame ontwikkeling, sluit perfect aan bij de bedrijfswaarden van Ethias.
Het gebouw werd, toen het nauwelijks klaar was, al bekroond tijdens de Publica Night 2016 vanwege haar innovatieve karakter.


In het Ethias-kantoor staat de bezoeker centraal wat bijdraagt tot het succes van het kantoor.  Het kantorennetwerk van Ethias heeft een hele verandering ondergaan. In deze Concept offices  staat de menselijke aanpak, innovatie en digitale interactie centraal. Deze evolutie wordt erg gewaardeerd door onze klanten.

Charleroi is het 8ste kantoor dat werd getransformeerd tot een Concept office na Brussel, Namen, Antwerpen, Brugge, Waver, Woluwe en Genk.

Ethias plant een verdere uitbreiding van de Concept Offices in heel het land.

Soleo 042_o
Soleo 032_o
Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer