fr

Gezondheid & Welzijn

B2C

Onze wens? Het gamma van gezondheidszorgproducten aanvullen om betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen te waarborgen.

Ethias Hospi Quality

Een kwaliteitsvolle en toegankelijke hospitalisatieverzekering, die op moeilijke momenten het comfort van een eenpersoonskamer garandeert (dankzij een Joker) bij een ziekenhuisopname wegens ernstige ziekte.

Waarborg “Servi+” voor de producten “Hospi Quality+” en "Hospi Next+”

Na een ziekenhuisopname wegens ernstige ziekte is ondersteuning tijdens het revalidatieproces van onschatbare waarde.

Dankzij een partnership met “Ring Twice”, een van de eerste erkende platformen voor collaboratieve economie, geeft Ethias een vergoeding tot € 500 per jaar voor niet-medische thuishulp in de volgende domeinen: huishoudhulp, babysitting, tuinieren, doe-het-zelf, zorg & welzijn, pet-sitting, privélessen in verband met het huidige schooltraject en/of esthetische producten (tulband, hoofddoek, enz.).

B2B

Verzekering tegen beroepsziekten

Als maatschappelijke speler heeft Ethias een product gecreëerd (dat voorheen niet bestond op de Belgische markt) om tegemoet te komen aan de behoeften van verontruste klanten in het kader van de COVID-19-pandemie. Meer dan ooit zijn werkgevers en werknemers zich bewust van de noodzaak van een optimale dekking wanneer hun gezondheid wordt blootgesteld aan een beroepsrisico.

Dit nieuwe product voorziet in een extralegale schadevergoeding voor werknemers en personeelsleden - in de particuliere sector en bij lokale of provinciale besturen - die het slachtoffer zijn van een door Fedris erkende beroepsziekte.

Hospiflex verzekering - Waarborg "Servi +"

Deze facultatieve waarborg dekt de kosten van niet-medische diensten (zoals tuinonderhoud, schoonmaak ...) om het welzijn van verzekerden te verbeteren die wegens een ernstige ziekte in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer