fr
UN_GC_Support

UN Global Compact

In 2021 bevestigde Ethias haar verbintenis als ondertekenaar van het United Nations Global Compact dat de naleving van de funcamentele mensenrechtenprincipes aanmoedigt.
UN_PRI

Principles for Responsible Investments

In 2021 bevestigde Ethias haar engagement als ondertekenaar van de Principes voor Verantwoord Beleggen van de Verenigde Naties, die de integratie van duurzaamheidscriteria in het beleggingsproces aanmoedigen.
BACA_400x400

Belgian Alliance for Climate Action (BACA)

BACA is een Belgisch initiatief dat wordt geleid door The Shift en het WWF. Vanuit een wetenschappelijk gefundeerde aanpak helpt het de milieu-impact van de aangesloten bedrijven te verminderen.
climateaction100logo

Climate Action 100+

Climate Action 100+ telt 617 wereldwijde investeerders. Met hun initiatief willen ze ervoor zorgen dat de (165) grootste uitstoters van broeikasgassen de nodige maatregelen nemen tegen de klimaatverandering.
pbaf_logo_og

Partnership for Biodiversity Accounting Financials (PBAF)

PBAF is een samenwerkingsverband van 30 financiële instellingen die samenwerken om de "PBAF-norm" te ontwikkelen. Die norm stelt financiële instellingen in staat de biodiversiteitseffecten en -afhankelijkheden van leningen en investeringen te beoordelen en openbaar te maken.
100WF_LOGO_RGB

Women in finance

Het charter “Women in Finance” is een initiatief van het Belgian Financial Forum en van verschillende instellingen die “Women in Finance Belgium” heeft opgericht. Dit samenbrengen van financiële organisaties helpt de mix tussen mannen en vrouwen te bevorderen en goede praktijken te delen.
Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer