fr

U hebt een geweldig project dat de toegang tot cultuur bevordert?

U bent een professional in culturele bemiddeling?
Dan is dit voor u!

Voor het vijfde opeenvolgende jaar schrijft het collectief aKCess van Prométhéa een projectoproep uit, waarbij verscheidene prijzen met een totale waarde van €10 000 te behalen zijn. De projectoproep looptvan 17 november 2017 tot en met 5 januari 2018.

De jury kent jaarlijks het AKCess-label toe aan een of twee projecten die uitblinken in hun benadering van cultuurbemiddeling.

Het aKCess-label biedt een garantie dat die initiatieven cultuur toegankelijker maken en verleent hun zodus een voorbeeldfunctie. De prijs beoogt een hefboomeffect te creëren zodat initiatieven met een label elders worden nagebootst en zodoende bijdragen tot een kruisbestuivingsdynamiek.

Om in aanmerking te komen, moeten projecten cultuur toegankelijker maken voor iedereen, een langetermijnvisie aanhouden en in België plaatsvinden.

De jury behoudt zich het recht voor de prijs niet uit te reiken.
Dien een dossier in en misschien krijgt u wel het aKCess-label en 10 000 €!

Het collectief aKCess by Prométhéa steunt, beloont en verspreidt culturele bemiddelingsinitiatieven die als voorbeeld kunnen dienen.

Meer info en kandidatuurdossier:  www.akcess.be

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer