fr

Ethias verzekert ook uw carrière!

Welkom op de "Jobs"-pagina van Ethias! Misschien wel uw eerste contact met uw toekomstige werkgever ...

Waarom werken bij Ethias?

Ethias is een van de belangrijkste spelers in de Belgische verzekeringswereld. Onze werkorganisatie is soepel en interne mobiliteit staat centraal in ons humanresourcesbeleid.

"Bedrijfsgeest", "respect voor elkaar" en "engagement": het zijn sleutelwoorden in de relatie met onze medewerkers. In ruil voor hun engagement kunnen onze medewerkers aan de slag in een boeiende job met vele ontplooiingsmogelijkheden en een motiverend carrièreplan.

Naast een dynamische werkomgeving bieden wij u een bezoldiging die in verhouding staat tot uw expertise in de functie, een interessante package, voordelen op onze verzekeringsproducten, een permanente loonsevolutie en een regelmatige follow-up van uw competenties.

Interesse?

Maak uw keuze uit de beschikbare jobaanbiedingen!

Geen enkele aanbieding stemt overeen met uw talenten?

Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren: u zal worden opgenomen in onze aanwervingsreserve.

Wij vragen u zo veel mogelijk gegevens over uzelf door te geven. Op die manier kunnen we u beter leren kennen. Dit eerste contact is belangrijk: hoe meer we over u weten, hoe beter we u een job kunnen voorstellen die aansluit op uw verwachtingen.

Via deze inschrijvingstool komt u rechtstreeks in onze reserve terecht. En die reserve wordt dagelijks opgevolgd!

Onze onderneming hecht veel belang aan diversiteit. Daarom waarderen wij ieders competenties ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, handicap of seksuele oriëntatie.

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer