fr

Promotie van milieu-initiatieven

Ethias is structurele partner van de Belgische Energie- en Milieuprijs (EEAwards). Sinds 2006 beloonde dit initiatief meer dan 1000 Belgen die door hun acties en hun creativiteit, alleen of via een vereniging bijdragen tot het behoud van de planeet (op lokaal, regionaal of nationaal vlak).

Ethias reikt in dit kader twee belangrijke prijzen uit: de Municipal Sustainable Development Award die het beste ecologische initiatief van openbare overheden beloont en de Premium Ethias Award die wordt toegekend aan een duurzaam en innovatief initiatief.

Naast deze prijzen pakt Ethias haar interne communicatie grondig aan om ecologisch verantwoordelijk gedrag te promoten bij haar personeel, zowel op het werk als thuis (verplaatsingen, verbruik, voeding, levenshygiëne).

Vanuit een "win-win" optiek spoort de lancering van "eco-tarieven" de Ethias-verzekerden aan om hun gedrag aan te passen en zo een financieel voordeel te genieten.

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer