fr

Een geëngageerd antwoord op ecologische uitdagingen

Ook al lijken de activiteiten van Ethias als dienstenmaatschappij niet intrinsiek vervuilend, de onderneming en haar medewerkers hebben toch een "milieu-impact" via hun verplaatsingen, hun energieverbruik, de afvalproductie, de CO2-uitstoot en het water- en papierverbruik.

Ethias nam het voortouw en besliste om deze ecologische impact te kwantificeren teneinde deze beter in te perken via tal van acties op het terrein.

Ethias heeft een tweevoudige ISAE 3000-certificatie aangevraagd en bekomen voor haar financieel beheer (Asset Management) en haar koolstofbeheer (CO2-uitstoot) voor de jaren 2013 en 2015. Deze certificaties verlenen Ethias erkenning in maatschappelijke prestaties.

Als bewijs van haar ecologisch engagement, en met als doel ecologisch verantwoordelijk gedrag te belonen, ontwikkelde Ethias een innovatief productengamma met eco-tarieven voor haar verzekerden.

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer