fr

Onze engagementen

Wij baseren onze prestaties en ons succes op de motivatie van de 1 769 mannen en vrouwen die bij Ethias werken. Sociale cohesie is dan ook een absolute prioriteit. Onze onderneming verbindt zich ertoe te zorgen voor duurzame jobs, gelijkheid en verschillen te respecteren door toe te zien op de gezondheid en het welzijn van eenieder.

Anderzijds heeft Ethias een maatschappelijke verantwoordelijkheid en verbindt zij zich ertoe een proactief en dynamisch preventiebeleid te voeren via haar producten en diensten, maar ook door een beroep te doen op ethische en duurzame partners.

Ook al zijn haar activiteiten van nature weinig vervuilend, toch voert Ethias een ambitieus milieubeleid. Ethias verbindt zich ertoe haar milieu-impact te verminderen, haar leden en verzekerden te sensibiliseren voor de ecologische uitdagingen, hen te stimuleren om hun consumptiegewoonten te veranderen, en ecologische initiatieven te ontwikkelen. Om onze impact te meten en ervoor te zorgen dat deze daalt publiceren wij tweejaarlijks ons koolstofbalans en jaarlijks ons energieverbruik.

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer