fr

Onze missie

Onze missie:

De verzekering vereenvoudigen om u zekerheid, gemoedsrust en ondernemingsvrijheid te bieden, met innovatieve diensten en producten.

Als partner van uw dagelijkse leven stellen wij onze expertise en ons dynamisme tot uw dienst.

Onze waarden

  

Valeur_Humain_TXT_COLOR_NL

Het menselijke aspect staat centraal in al onze relaties die wij met respect en met empathie behandelen.

Wij zijn een daadwerkelijke partner voor elk van onze gesprekspartners. Bij ons zijn nabijheid en solidariteit geen loze woorden.

Valeur_SatisClient_TXT_COLOR_NL

Dit is de motor van onze activiteit en van al onze acties.

Vanuit onze mutualistische achtergrond benadrukken wij de contactcultuur met de cliënt en de kwaliteitsvolle dienstverlening die als voorbeeld geldt.

Onze toegankelijkheid, onze efficiëntie, onze flexibiliteit spreken voor zich en dragen duidelijk bij aan de tevredenheid van onze klanten.

Valeur_Engagement_TXT_COLOR

Sinds bijna 100 jaar engageren wij ons dag in dag uit, op een efficiënte manier, voor onze klanten, voor onze collega’s en voor de samenleving.

Wij zijn betrouwbaar, schenken vertrouwen en gaan proactief te werk. Dit engagement heeft ook betrekking op de ethiek, die aan de basis van al onze acties blijft liggen, en op onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Valeur_Enthousiasme_TXT_COLOR

Wat er ook gebeurt, Ethias heeft een hart voor de zaak. Wij geven dagelijks blijk van energie, vitaliteit, optimisme en dynamisme. Dit enthousiasme maakt ons creatief en laat ons innovatieve projecten ondernemen.

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer