fr

Ethias is exclusieve partner van Coronadebat 2.0 op Kanaal Z

2020_12_CorpoVignette_CoronaDebat

Zaterdag 19 december verzamelen onder mee viroloog Steven Van Gucht, minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke en infectiologe Erika Vlieghe voor het Coronadebat 2.0. Ethias zal zowel ter plaatse als online en op televisie zichtbaar zijn als sponsor.

 

De acties die Ethias op touw heeft gezet tijdens de coronacrisis zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan. Onder de indruk van de inzet voor de samenleving die Ethias het afgelopen jaar heeft getoond, werden we door Roularta gevraagd als exclusieve partner van het tweede Coronadebat.

In het debat, waarin de lessen getrokken uit de 1e en 2e golf worden besproken, wordt gereflecteerd over zowel de impact op de gezondheidszorg als op de samenleving. De organisatie is in handen van Medische Wereld.

  • De livestream (YouTube) op zaterdag 19/12 zal gevolgd worden door 60 000 artsen en specialisten

  • Na de livestream brengt Kanaal Z dit debat gedurende een volledige week én weekend op televisie: op zaterdag 19 en zondag 20 december om 18u  -  van maandag 21 tot en met vrijdag 25 december om 9u, 13u en 18u.

  • Na het debat vindt een coronaproof cocktail plaats. Hier wordt een reportage gemaakt waarin onze CDTO Wilfried Neven wordt geïnterviewd. Ook deze reportage (Z-Healthcare) zal op woensdag 23 december in de lus met Z-Nieuws vanaf 20u tot en met donderdag 24/12 om 19u30 te zien zijn.

 

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer