fr

DECAVI Trofeeën 2020: 4 keer goud voor Ethias

decavi

Elk jaar beloont de jury de beste verzekeringen op de Belgische markt, in verschillende categorieën.

In de huidige context zijn onze gedachten niet bij ‘feestvieren’. Maar, aangezien de kwaliteit van onze producten opnieuw wordt erkend, willen we bij deze onze medewerkers wel uitgebreid bedanken! Deze onderscheidingen zijn vooral het resultaat van hun inzet en toewijding. Wij kunnen steeds rekenen op medewerkers die klanttevredenheid altijd centraal stellen. En nu nog meer dan ooit!

Deze trofeeën tonen bovendien eens te meer de waarde en kracht van ons bedrijfsmodel aan: nr. 1 Directe verzekeraar, nr. 1 Digitale verzekeraar en leader voor de Publieke Sector.

Beste digitale verzekering

Bekroning voor Myclaims AO en de talrijke diensten die Ethias online aanbiedt.

Voor de derde keer werd deze trofee uitgereikt. Ook vorig jaar sleepte Ethias hem in de wacht! Deze onderscheiding bekroont een specifiek product of dienst ofwel de digitale activiteit in haar geheel.

Wat heeft de jury overtuigd? In 2019 is de klantenzone uitgebreid met het portaal Myclaims AO, bovenop het portaal MyEthias gezondheidszorg. Via dit platform kan een slachtoffer van een arbeidsongeval op elk moment zijn schadedossier online opvolgen. Ethias verzekert op deze manier een breed spectrum van digitale oplossingen voor zijn klant. Onze klanten kunnen vandaag online offertes maken, 11 types verzekeringen online afsluiten, via de Klantenzone zijn verzekeringen autonoom beheren en mogelijke schadedossiers opvolgen.

Brandverzekering voor huurders

De huurdersverzekering voor het 5e jaar op rij bekroond! 

Ethias biedt deze verzekering zonder vrijstelling aan (indien het bedrag van de schade hoger is dan 265,42 EUR), tegen de zeer betaalbare prijs van € 13,66 per maand. Ze dekt niet alleen de huurdersaansprakelijkheid maar ook de inhoud en rechtsbijstand bij risico’s, zoals brand, storm, waterschade of glasbreuk. In geval van een zware tegenslag neemt Ethias ook de wederverhuringsvergoeding ten laste wanneer het huurcontract vroegtijdig wordt stopgezet. Bovendien geeft Ethias nog 15% korting voor elke nieuwe online onderschrijving.

Beste familiale verzekering

Voor de 10e keer!

Ethias behaalt de zege met haar contract Ethias Familiale: dit contract biedt, in vergelijking met de concurrenten, zeer uitgebreide waarborgen (lichamelijke schade, materiële schade, rechtsbijstand, onvermogen van derden, enz.) aan een erg concurrentiële prijs. Daarbovenop kunnen we nog de zeer ruime definitie van ‘verzekerde’ (alle leden van het gezin zijn overal ter wereld verzekerd) en het beperkte verhaal tot 10.000 EUR (niet geïndexeerd) tegen de minderjarige in geval van opzettelijke daad, toevoegen.

Ze dekt bovendien automatisch en kosteloos alle lichamelijke en/of materiële schade aan derden bij het gebruik van voortbewegingstoestellen, zoals een fiets (al dan niet elektrisch), monowheel, hoverboard, gemotoriseerde step, elektrische rolstoel ... met een maximumsnelheid van 45 km/u. en voor zover er geen verplichte inschrijving geldt.

Beste verzekering "arbeidsongevallen"

Ethias heeft haar product "arbeidsongevallen" verder uitgebreid dan wat de wetgever vraagt om enerzijds in overeenstemming te zijn met de evolutie van de maatschappij in het algemeen en haar behoeften, maar anderzijds ook met haar waarden van Humanisme en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid.

  • AssurPharma maakt het mogelijk om eenvoudig en snel elektronisch de uitgaven voor geneesmiddelen door te sturen.
  • Met AssurKiné kan men elektronische betalingen uitvoeren met kinesisten. In de praktijk betekent dit dat slachtoffers niets hoeven te betalen en dat kinesisten ook niet hoeven te wachten op de betaling.

Ethias is de eerste arbeidsongevallenverzekeraar die deze beide digitale diensten aanbiedt aan haar verzekerden.

  • We hebben psychosociale risicopreventie georganiseerd voor mensen die door hun werk verzwakt zijn.
  • En een professioneel reïntegratieprogramma voor slachtoffers van ernstige ongevallen opgericht.  

 

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer