fr

Ethias is partner van Warhol - The American Dream Factory

affiche warhol

De expo Warhol - The American Dream Factory strijkt neer aan de oevers van de Maas! Van 2/10/20 tot 28/02/21 kan je terecht in La Boverie in Luik.

Ethias is trotse sponsor van deze expo!

Warhol – The American Dream is niet zomaar een Warhol-expo. Het betreft een prachtige verzameling van werken uit 's werelds grootste musea en toonaangevende privécollecties. Tempora, dat de tentoonstelling opzette, werkte samen met de Warhol Foundation om originele stukken naar Luik te halen en kon Amerikaanse privéverzamelaars (zoals Jane Holzer, een goede vriendin van de popart protagonist) overtuigen om stukken uit te lenen. Je zal in La Boverie topstukken kunnen bewonderen zoals de Brillo-boxen, Campbells-doeken, de portretten van Marilyn Monroe en Mao.

Ethias is ervan overtuigd dat cultuur een belangrijke hefboom is om mensen samen te brengen en plezier te laten beleven. Daarom schaart ze zich, ook in deze bijzondere coronaperiode, achter de cultuursector. Door evenementen als deze te sponseren en, zoals eerder gecommuniceerd, haar steunmaatregelen voor de cultuursector te versterken.

Ethias zet zich sterk in om een maatschappelijk verantwoorde onderneming te zijn. Ze is er dan ook bijzonder trots op hoofdsponsor te zijn van een grote tentoonstelling over een van de meest invloedrijke kunstenaars van de 20e eeuw.

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer