fr

Flora by Ethias lanceert 100% digitale familiale verzekering

Photo Def NL

Naast de brandverzekering voor huurders en cohousers, brengt Flora by Ethias nu ook een familiale verzekering op de markt. Vanaf oktober zal de familiale verzekering beschikbaar zijn voor de Flora-klanten. 

Steeds meer consumenten verwachten snelle, eenvoudige en online diensten die ze met hun smartphone kunnen regelen. Ook op het gebied van verzekeringen. De nieuwe verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Privéleven dekt de klanten voor de materiële schade en letselschade die zij onopzettelijk in hun privéleven aan een derde veroorzaken. Ze hebben ook recht op verdediging wanneer een derde hen aansprakelijk stelt voor schade die hij heeft geleden. Dit geldt eveneens voor burenhinder.

Een familiale verzekering op maat van jongeren

Dankzij Flora kan Ethias de jongeren aanspreken. De smartphone-generatie wil alles zelf regelen, zonder naar een kantoor te moeten gaan of een call center te moeten bellen. Makkelijk, snel en duidelijk. Dat is de belofte die Flora by Ethias dagelijks aan haar 3.000 klanten doet. Ook met deze familiale verzekering.

100% digitaal

De klant beheert zelf alle opties van zijn contract met zijn smartphone. Schadegeval? Ook dit wordt via de app aangegeven. Zo kan de klant alles makkelijk en snel opvolgen.

Op maat

Een klassieke familiale verzekering is vaak niet aangepast aan de behoeften van de jonge generatie. Veel mensen wonen alleen of in een cohousing. Flora by Ethias biedt hen een oplossing op maat. Zo verschilt de prijs in functie van de levenswijze van de verzekerden, of bijvoorbeeld wanneer er kinderen of honden in het huishouden wel of niet aanwezig zijn.

Geen franchise

Flora by Ethias verleent volledige tussenkomst voor schade die hoger is dan 250 euro. Er wordt geen vrijstelling in mindering gebracht.

Persoonlijke schade van de verzekerden (optie)

Flora biedt een optie aan om zich te verzekeren voor materiële en lichamelijke schade opgelopen bij ongevallen in fout waarbij een tegenpartij vergoed moet worden. 

 

Flora by Ethias, één van de antwoorden van Ethias op digitalisering

Door het aanbod uit te breiden met deze familiale verzekering wil Flora by Ethias er nog méér zijn voor haar klanten, en in meerdere aspecten van hun leven helpen. Dit doet Flora Flora by Ethias ook hier 100% digitaal: geen papierwerk, scherpe prijzen, snel verzekerd en uitbetaald. Flora is meer dan ooit hét antwoord van Ethias op de grootschalige digitalisering die we vandaag doormaken én op de nieuwe verwachtingen en gewoontes van de consumenten.  

Voor meer info: klik hier!

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer