fr

Blue Bike, I like !

Wacht niet langer ... en kies voor Blue-bike! In juni 2021 werden 14 nieuwe locaties geopend. Je eindbestemming ligt meestal verder dan waar trein, tram of bus je brengen. Om die laatste kilometers vlot, comfortabel en ecologisch te overbruggen, is er Blue-bike. Beschikbaar in meer dan 70 steden in België. Al sinds 2017 heeft Ethias een partnership met Blue-bike en zorgt zij voor dekking bij diefstal, ongeval of pech.

Ter gelegenheid van haar 10e verjaardag, geeft Blue-Bike je een geschenk voor een versnelde groei in België

Als je lid wordt van Blue-Bike tussen 1 juli en 31 augustus 2021, betaal je het eerste jaar geen lidgeld. Een mooi verjaardagscadeau van 12 euro! Je betaalt enkel voor de ritten die je maakt.

Dankzij de samenwerking met steden en gemeenten blijft het aantal Blue-bike locaties groeien. Alleen al deze maand zijn er vele geopend: Heusden, Zolder, Meise, Zottegem, Grobbendonk, Haacht, Temse, Zele, Wevelgem, Landegem, Lommel, Hove en Essen. En op woensdag 30 juni opende de gemeente Landen haar deuren. Voor deze gelegenheid waren de vice-eerste minister en minister van Mobiliteit, Georges Gilkinet, en de burgemeester van Landen, Gino Debroux, van de partij. Je kan de Blue-bikes nu vinden op meer dan 70 locaties in België. Een volledig overzicht vind je op deze website.

Meer diensten in digitale vorm

Blue-bike blijft zijn diensten digitaliseren door "slimme sloten" aan de fietsen toe te voegen. Een slim slot is een fietsslot dat is uitgerust met een kaartlezer, een gps-tracker, een bewegingssensor, led-lampjes en een geluidsbuzzer.  En dat is niet de enige innovatie! Ontdek nu ook de Blue-bike app in Play Store of de Apple Store.

Blue-bike & Ethias: partners in een groenere wereld

Blue-bike en Ethias zetten zich samen in voor het klimaat. Met haar ambitieuze "Change Over"-plan wil Ethias tegen 2030 koolstofneutraal zijn via koolstofarme gebouwen, een emissievrij wagenpark en een vermindering van haar digitale voetafdruk. Een project dat eens te meer de ambitie van Ethias voor een betere wereld aantoont.

2021_06_BlueBike_Landen

Inhuldiging van een nieuw Blue-Bike punt in Landen. Van links naar rechts: Cedric Blankaert (Head of commercial activities and real estate valorization, SNCB), Anne Coppens (Managing Director, Blue-Bike), Gino Debroux (burgemeester van Landen), Georges Gilkinet (vice-eerste minister en minister van Mobiliteit), Gerty Lintermans (Schepen van Openbare Werken en Mobiliteit in Landen), Didier Reynaerts (Manager Public Affairs, Ethias)

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer