Voor u*-50%
Digital Omnium: mee met de nieuwste technologie, verzekerd en gerust
Geniet van onze speciale aanbieding: een korting van 50% voor onze Digital Omniumverzekering, één enkele verzekering die wereldwijd je gsm, smartphone, tablet en draagbare pc dekt.

De alles-in-een verzekering om al je digitale toestellen te dekken

Digital Omnium is de Ethias-verzekering voor alle gsm’s, smartphones, tablets en draagbare pc’s van het gezin, in één enkel contract. Voor toestellen die reeds in je bezit zijn op het moment van de inschrijving geldt een wachtperiode van 2 maanden.
In geval van accidentele materiële schade betaalt Ethias de herstelling of de prijs van het toestel terug tot € 1.200 en maximum 2 schadegevallen per jaar (de franchise bedraagt slechts € 50).

Ontdek alle voordelen van de Digital Omnium-polis

Digital Omnium: enkele klikken en je bent verzekerd

Kiezen voor Digital Omnium is intekenen op één enkel contract om je te beschermen tegen schade aan al je mobiele toestellen. Rust en sereniteit gegarandeerd!
Zonder grenzen : je zit nooit stil en neemt je toestellen overal mee naartoe? De dekking van je Digital Omnium is wereldwijd.
Supervoordelig : Ethias-klanten met een auto- of woningverzekering genieten van een korting van 50%. Trouw wordt altijd beloond.
Waterdicht en volledig : je gsm’s, smarthpones, tablets en draagbare pc’s die minder dan 5 jaar oud zijn en die werden aangekocht in Europese Unie zijn gedekt tegen brand, diefstal (na voorafgaande aangifte bij de politie) en accidentele materiële schade en frauduleuze oproepen, binnen de 24 uur na diefstal, worden gedekt tot € 250. Ongeacht waar de schade plaatsvindt.


Koop dus gerust die smartphone waarvan je droomt
Elk nieuw aangekocht toestel wordt automatisch gedekt door je alles-in-een Digital Omnium-verzekering.
Voor je je inschrijft op de Digital Omnium-verzekering van Ethias voor gsm’s, smartphones, tablets en draagbare pc’s raden wij je aan om de algemene voorwaarden aandachtig te lezen. Je vindt ze op www.ethias.be en in onze kantoren.

Schrijf je in enkele klikken in op onze Digital Omnium-verzekering, een alles-in-een formule die al je toestellen dekt in een enkel contract.