Voor u*-50%
Digital Omnium: schenk jezelf een unieke verzekering om in alle sereniteit te werken
Geniet van onze speciale aanbieding: een korting van 50% op onze Digital Omniumverzekering, één verzekering die wereldwijd je gsm’s, smartphones, tablets en draagbare pc’s dekt.

De alles-in-een verzekering voor de bescherming van al je digitale toestellen, zowel privé als professioneel

Digital Omnium, dat is de Ethias-verzekering voor al je gsm’s, smartphones, tablets en draagbare pc’s van je gezin in één enkele polis. Voortaan dekt hij ook de mobiele toestellen van zelfstandigen.
Je gsm’s, smartphones, tablets en draagbare pc’s die minder dan 5 jaar oud zijn en die werden aangekocht in Europese Unie zijn gedekt tegen brand, diefstal (na voorafgaande aangifte bij de politie), accidentele materiële schade en frauduleuze oproepen, binnen de 24 uur na diefstal, worden gedekt tot € 250. Ongeacht waar de schade plaatsvindt. En dit zowel voor privéals voor professionele toestellen.

Ontdek alle Digital Omnium-voordelen.

Digital Omnium of sereen werken met digitale toestellen

Kiezen voor Digital Omnium is inschrijven op één enkel verzekeringscontract voor meer efficiëntie en gemoedsrust. Drie redenen om voor deze polis te kiezen:
Meer dan praktisch : voor je werk moet je je vaak niet enkel uitrusten met een gsm of smartphone, maar vaak ook met een tablet of zelfs een draagbare pc. Daarom dekt Digital Omnium al je toestellen in één enkel contract. Voor toestellen die reeds in je bezit zijn op het moment van de inschrijving geldt een wachtperiode van 2 maanden.
Dubbel voordelig : als Ethias-klant met een auto- of woningverzekering geniet je van 50% korting. Bovendien kan je de kost van deze polis inbrengen.
Echt beschermend : Ethias betaalt de herstelling terug of de prijs van het toestel tot € 1.200 en maximaal 2 schadegevallen per jaar (de franchise is slechts € 50).


Aarzel dus niet langer om je uit te rusten met die nieuwe tablet met meer functies
Je kunt je mobiele toestellen zorgeloos vervangen: elk nieuw gekocht toestel wordt automatisch gedekt door uw alles-in-een Digital Omnium-verzekering.
Voor je je inschrijft op de Digital Omnium-verzekering van Ethias voor gsm’s, smartphones, tablets en draagbare pc’s raden wij je aan om de algemene voorwaarden aandachtig te lezen. Je vindt ze op www.ethias.be en in onze kantoren.

Schrijf je in enkele klikken in op onze Digital Omnium-verzekering, een alles-in-een formule die al je toestellen dekt in een enkel contract.