Voor u*125 €
Bescherm uw digitale toestellen
De eindejaarsfeesten naderen en u gaat misschien een smartphone, een tablet, of zelfs een laptop krijgen. Onze Digital Omnium dekt al deze toestellen in één enkel contract.
Digital Omnium, de digitale verzekering die alle mobiele toestellen van heel je gezin beschermt.
Digital Omnium is de Ethias-verzekering voor alle gsm's, smartphones, tablets en laptops van je gezin in één enkel contract. Zo ben je gerust.

Je gsm's, smartphones, tablets en laptops, die minder dan 5 jaar oud zijn en werden aangekocht in de EU zijn gedekt tegen brand, diefstal (op voorwaarde dat je een aangifte doet bij de politie), accidentele materiële schade en frauduleuze oproepen, tot € 250, binnen de 24 uur na de diefstal. Ongeacht de plaats waar de schade plaatsvindt.

Je voordeel? Een alles-in-één formule en een snelle en gemakkelijke onderschrijving.
Papa, mama, ze hebben mijn laptop die ik voor school gebruik gestolen.
Met Digital Omnium, de alles-in-één-verzekering, is diefstal ook gedekt.
Mama’s smartphone valt uit haar handtas en het scherm breekt in 1000 stukjes.
Gelukkig dekt Digital Omnium tot twee schadegevallen per jaar voor alle gsm's, smartphones, tablets en laptops van het gezin.
Jan heeft al Digital Omnium en hij koopt een nieuwe tablet. Is deze gedekt?
Ja, nieuwe toestellen zijn automatisch gedekt zonder dat je een aankoopbewijs moet voorleggen (dit moet enkel bij schade). Toestellen die al in je bezit zijn op het moment van onderschrijving, zijn pas gedekt na een wachttijd van 2 maanden.

Digital Omnium: geen paniek bij een ongelukje

In enkele clicks ben je ingeschreven op de verzekering Digital Omnium, één enkel contract dat de rust bewaart in het hele gezin. Je voordelen?
  • Geen paniek: wij bieden je een handige alles-in-één formule. Alle mobiele toestellen worden gedekt door één contract, zolang ze geen 5 jaar oud zijn en werden aangekocht in de EU.

  • Wees gerust: gezinnen van tegenwoordig reizen veel, daarom is de dekking van Digital Omnium wereldwijd.

  • Blijf kalm: een eenvoudige verzekering betekent een eenvoudige onderschrijving, online en in enkele clicks.

  • Hou het zen: 50% korting voor Ethias-klanten met een Auto- of Woningverzekering. Trouw wordt altijd beloond.

  • En slaap op twee oren: Ethias betaalt de prijs van de herstelling of de prijs van het toestel tot € 1.200 en 2 schadegevallen per jaar (de vrijstelling is slechts € 50).


We raden u aan om onze algemene voorwaarden te lezen vooraleer u een Digital Omnium verzekering afsluit. Deze kunt u gratis raadplegen op www.ethias.be en in onze kantoren.

Digital Omnium, een verzekering alle risico’s, is een jaarcontract onderworpen aan het Belgisch Recht dat elk jaar stilzwijgend wordt verlengd, tenzij het ten minste 3 maanden voor de vervaldag wordt opgezegd. In geval van klacht, kan u zich wenden tot Ethias, Prins-Bisschopssingel 73 te 3500 Hasselt, fax 011 85 61 10, klachtenbeheer@ethias.be. Indien u geen voldoening krijgt, kan u zich wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen (www.ombudsman.as), de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel, fax 02 547 59 75.