Een dag in het leven van … inspecteur Julie Verbrugghe

8.30 uur
Vanuit mijn woonplaats Lier is het gelukkig niet ver tot Mortsel, waar de jaarlijkse business review op de agenda staat. Wegens renovatie van het stadhuis overlopen we in Fort 4 alle polissen die de stad Mortsel bij Ethias heeft lopen. Dit is een ideale gelegenheid om te checken of administratief alles in orde is en of lopende schadedossiers goed afgehandeld worden. Maar evenzeer om na te gaan of de dekkingen nog voldoen en om eventuele nieuwigheden voor te stellen.
8.30 urr
11.00 uur
11.00 uur
Sinds corona is onze thuis ook vaak onze bureau. Tijdens een Teams-vergadering met mijn collega’s van de dienst Claims Liability bespreken we enkele schadedossiers inhoudelijk. Zo zijn we allemaal op de hoogte van de laatste stand van zaken. Vandaag bespreken we enkele onduidelijkheden in de verantwoordelijkheid van het beheer van leegstaande panden.
14.00 uur
Bezoek aan “den Bell”, het welbekende administratieve gebouw van de Stad Antwerpen. Naar aanleiding van een schadegeval werden de diverse partijen ter plaatse samengebracht om de oorzaak en omstandigheden te bespreken. Gelukkig werken alle partijen samen naar een constructieve oplossing. We kunnen dit dossier dan ook afsluiten zonder verdere belemmeringen. 
14.00 urr
18.00 uur
18.00 uur
Het inspecteursteam wordt in Hasselt verwacht voor een bezoek aan de volledig vernieuwde hoofdzetel. Na een lange renovatieperiode is het gebouw bijna niet meer te herkennen! De zetel straalt dynamiek uit, de ruime werkplekken nodigen uit om meteen aan de slag te gaan. Kortom, een prachtig resultaat.