Ethias Familiale verzekering Glimlach verzekerd!

Een waterlek bij jou beschadigt het appartement van je onderburen? Dankzij je Ethias Familiale verzekering (ook wel BA Privéleven genoemd) sla je niet in paniek

Ik wil een offerte

Je Ethias Familiale verzekering komt tussen wanneer je in je privéleven materiële en/of lichamelijke schade toebrengt aan derden. In het geval van het waterlek, dekt je verzekering dus de herstellingskosten voor het appartement van je buurman. Het enige wat je moet betalen, is de franchise*.

 Verzekerd bedragVrijstelling*
Materiële schade€ 7.625.611,33€ 263,84
Lichamelijke schade€ 26.383.803,49€ 0,00
Optie Rechtsbijstand€ 31.773,38€ 263,84

Schade? Dat hoeft geen koude douche te zijn!

De voordelen van de Ethias Familiale verzekering

  • Je verzekering treedt op wanneer je in je privéleven materiële en/of lichamelijke schade toebrengt aan derden. De schade veroorzaakt in het kader van een contractuele relatie is niet gedekt.
  • Je verzekering dekt iedereen die tijdelijk of definitief deel uitmaakt van je gezin. Zelfs je huisdieren tellen mee! Opgelet! De schade van de verzekerde personen, is niet verzekerd.
  • Ben je slachtoffer en weigert de tegenpartij je te vergoeden? De waarborg "Burgerlijke Aansprakelijkheid" dekt de schade die je veroorzaakt aan derden. Wanneer je echter zelf het slachtoffer bent, biedt deze waarborg je geen schadevergoeding. In dat geval is de waarborg “Rechtsbijstand” een onmisbare aanvulling in je contract. De waarborg “Rechtsbijstand” verzekert je de noodzakelijke juridische bijstand bij iedere discussie of onderhandeling om de door jou geleden schade vergoed te krijgen, boetes en minnelijke schikkingen zijn echter uitgesloten.
  • Je maakt een uitstekende keuze: onze verzekering kreeg in 2020 de trofee van beste familiale verzekering**.

Alles lezen over Ethias Familiale

Raadpleeg de infofiche en de algemene voorwaarden voor meer details over de waarborgen van Ethias Familiale en niet-gedekte risico’s.

Verzeker je tegen het onverwachte

Vraag vandaag nog je offerte op maat aan. Heb je al een Auto- of Woningverzekering bij Ethias? Dan krijg je nu € 10 korting op je Ethias Familiale verzekering***. Profiteer van deze korting!

Met de Ethias Familiale verzekering is je glimlach verzekerd!

Ik wil een offerte