Droomreis annuleren? Neem een reisannuleringsverzekering

Droomreis annuleren? Neem een reisannuleringsverzekering

Reizen & vrije tijd - 23/03/2020
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email

© Mrsiraphol - Freepik


Duiken, surfen en snorkelen in Australië. En met z’n tweetjes rustig backpacken langs de ongerepte kustlijnen. Yes! U en uw partner hebben ein-de-lijk die droomreis geboekt. Maar wat als u die vakantie om een of andere reden noodgedwongen moet annuleren?

 

Been gebroken = vakantie annuleren

U hebt de afgelopen jaren allebei een mooi bedrag opzij gezet. Nu is het zover: uw droomvakantie is geboekt! Een romantische reis naar de outback want de kinderen, die blijven lekker thuis. Aussies, here you come! Maar plots gebeurt het onverwachte: u breekt uw been en moet uw reis annuleren. De droomreis waar u en uw partner halsreikend naar uitkeken, valt in het water.

Reis annuleren: dus een hoop geld kwijt?
Die prachtige reis gaat dus niet door. Maar als u een Reisannuleringsverzekering bij Ethias nam, kunt u toch rustig aftellen naar uw vakantie. Want u krijgt uw reiskosten terugbetaald: reservatiekosten, taksen, gemaakte kosten… 

 

 

Uw vakantie annuleren? Met een gerust hart!

Met de jaarlijkse verzekering zijn al uw reizen en citytrips verzekerd. Dus niet alleen uw droomreis naar Australië. Wordt u ziek of is er een overlijden in uw familie (tot in de tweede graad)? Hebt u een ongeval? Of onverwachte professionele verplichtingen zoals de vervanging van een zieke collega, een examen of een nieuwe functie waardoor u niet mag vertrekken? U kunt met de Reisannuleringsverzekering op jaarbasis het hele jaar door uw reizen annuleren of onderbreken. Auto, vliegtuig of trein, het maakt zelfs ook niet uit welk vervoer u kiest. Bovendien zijn ALLE leden van uw gezin die onder hetzelfde dak wonen verzekerd. Ook als jullie niet samen reizen.
 

Vond u dit artikel interessant?