Onderhoud van onze website

Onderhoud van onze website
Er is een onderhoud van onze website gepland van zaterdag 21 mei om 20 uur tot zondag 22 mei om 8 uur. Dit betekent dat onze site tijdens deze periode niet toegankelijk zal zijn.

alt

Travel Pack

“Ik ga op reis en ik neem mee… Twee verzekeringen in één!”

Travel Pack

Het Travel Pack, de kortste weg naar een zorgeloze vakantiebestemming

Word je ziek op vakantie? Heb je iets gebroken? Of krijg je een lekke band? Het Travel Pack biedt jou en je gezin bescherming in het buitenland. Moet je je reis onverhoopt annuleren of afbreken, dan betalen wij je de kosten terug, zodat je snel weer een volgende vakantie kan plannen.

Wat zit er in je Travel Pack?

Jaarlijkse Annulatieverzekering

Jaarlijkse Annulatieverzekering

Jaarlijkse Annulatieverzekering
Terugbetaling van reis- en verblijfskosten
 

✔️ Tussenkomst tot € 3.000 per persoon per reis

✔️ Geen franchise

❌ Reizen van minder dan € 150

❌ Reizen in België van minder dan 4 opeenvolgende dagen

Assistance Car & FamilyAssistance Car & Family (op jaarbasis)

Assistance Car & Family (op jaarbasis)

Assistance Car & Family (op jaarbasis)

Een reisverzekering die je wereldwijd beschermt

 

✔️ Medische kosten in het buitenland

✔️ Pechverhelping in België en Europa

❌ Medische kosten in België

❌ Herstelkosten van je voertuig

Al onze waarborgen en uitsluitingen kan je hier nalezen: algemene voorwaarden en infofiche van de jaarlijkse annulatieverzekering, algemene voorwaarden en infofiche van de assistance verzekering.

De voordelen van het Travel Pack op een rijtje

Alles in één
Alles in één
Het Travel Pack combineert de twee belangrijkste verzekeringen voor een vakantie zonder zorgen in een handig reisformaat!
€ 60 korting
€ 60 korting
Met het Travel Pack teken je in voor twee verzekeringen tegelijk. Gecombineerd geeft dat een korting van € 60.
€ 30 cashback
€ 30 cashback
Wanneer je intekent vóór 31/05/2022, betalen we je bovendien € 30 terug na het betalen van je facturen, bovenop de korting die je kreeg.

Wat levert het je concreet op?

  Jaarlijkse annulatieverzekering    
  Single Koppel Gezin
Ethias Assistance Car & Family
(jaarlijkse formule)*
Normale prijs: € 245
Travel Pack: € 155
Normale prijs: € 275
Travel Pack: € 185
Normale prijs: € 305
Travel Pack: € 215

* prijs berekend o.b.v. 1 auto jonger dan 15 jaar

Let op: jouw persoonlijke situatie kan verschillen van de voorbeelden die we hier aanhalen. Je adviseur bezorgt je een gepersonaliseerde offerte.

Hoe ontvang je je voordeel?

Vraag je offerte aan
Plan je videogesprek met een adviseur
Onderschrijf dit pack samen met een adviseur tijdens een videogesprek. Klik op de knop en kies het moment dat voor jou het best past.
Teken in op het Travel Pack
Teken in op je reisverzekeringen
Als je je Pack onderschrijft bij een van onze adviseurs, ontvang je voor beide verzekeringen een gecombineerde korting van € 60.
Vraag je offerte aan
Ontvang je cashback
Betaal je eerste factuur op je vertrouwde manier. Vervolgens betalen wij je daarvan € 30 euro terug.
De terugbetaling gebeurt op hetzelfde bankrekeningnummer als waarmee je de factuur betaalde.

Vraag je offerte aan

Een offerte vragen is heel eenvouidig: klik op de knop hieronder en kies het moment dat jou het best past. Tijdens een videogesprek berekent onze adviseur jouw premie en nemen jullie samen de offerte door. Ben je akkoord? Dan kan je onmiddelijk onderschrijven. Makkelijk toch!

Wettelijke informatie

De verzekering Ethias Assistance Car & Family is een jaarcontract onderwerpen aan het Belgisch recht die elk jaar stilzwijgend verlengd wordt, tenzij ze ten minste 3 maanden voor de vervaldag opgezegd wordt.

Iedere beslissing tot het afsluiten van een Ethias Assistance, moet gebaseerd zijn op een uitgebreid onderzoek van de waarborgen en uitsluitingen die zijn opgenomen in de informatiefiche en in de algemene voorwaarden. Deze documenten zijn tevens gratis beschikbaar in onze kantoren.

De Ethias annulatieverzekering is een jaarlijks verzekeringscontract onderworpen aan het Belgisch Recht dat elk jaar stilzwijgend wordt verlengd, tenzij het ten minste 3 maanden voor de vervaldag wordt opgezegd.

Iedere beslissing tot het afsluiten van een Ethias annulatieverzekering, moet gebaseerd zijn op een uitgebreid onderzoek van de waarborgen en uitsluitingen die zijn opgenomen in de infofiche jaarlijke annuleringsverzekering, de algemene voorwaarden voor de jaarlijkse annuleringsverzekering.

* Je ontvangt een korting tot €30 op het basistarief Ethias Assistance Car & Family (Plus) met 1 voertuig of Ethias Assistance Family (jaarlijkse premie in één keer te betalen) indien voldaan aan de accepatievoorwaarden. Daarnaast ontvang je €30 korting op het basistarief van je Annulaiteverzekering, bij een gelijktijdige onderschrijving (jaarlijkse premie in één keer te betalen).

** Bovenop de kortingen, kennen we je nu een cashback van €30 toe. Deze cashback wordt je terruggestort: na het betalen van de eerste factuur voor deze verzekeringen, op hetzelfde rekeningnummer als waarmee de factuur betaald werd.

In geval van klacht, kan je je wenden tot Ethias, Prins-Bisschopssingel 73 te 3500 Hasselt, fax 011 85 61 10, klachtenbeheer@ethias.be. Indien je geen voldoening krijgt, kan je je wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen (www.ombudsman.as), de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel, fax 02 547 59 75.