Welkom bij Ethias

Woord van Philippe Lallemand

Beste cliënten, beste bezoekers, 

 

In het tijdperk van de digitalisering moet Ethias een koploper zijn in de ontwikkelingen om haar cliënten via alle mogelijke kanalen te kunnen verwelkomen. Voor het grote publiek is het internet meer dan ooit een toegangspoort tot de verzekeringswereld: 84 % van de bevolking gaat namelijk eerst op zoek naar informatie online alvorens een verzekeringsproduct aan te kopen.

 

Ethias benut dan ook de start van 2017 om uit te pakken met haar nieuwe B2B website: een site bestemd voor de openbare sector, de socialprofitsector en de private sector. Voor elk van die lezers wil Ethias voortaan informatie op maat leveren zodat de noden van iedere cliënt centraal blijven staan.

 

In enkele klikken toegang krijgen tot de informatie die u in eerste instantie zoekt: dat is de uitdaging die wij aangaan. En dat betreft onze verzekeringsproducten, onze preventiediensten, de te ondernemen stappen bij een schadegeval, … maar ook onze actualiteit en de actualiteit van de verzekeringswereld.

 

Deze website is ongetwijfeld een beslissende stap in die nieuwe aanpak. Een stap met tal van bijkomende vernieuwingen: opfrissing van onze e-diensten, verdere uitrol van onze sociale netwerken, e-newsletter, blog ...

 

Achter die verandering zitten bovendien onze medewerkers die hun enthousiasme over deze aanpak niet alleen met mij maar zeker ook met u willen delen!

 

Veel surfplezier! 

 

Philippe Lallemand 
Directeur Collectiviteiten 
Lid van het Directiecomité