Ethias sleept 4 Decavi-trofeeën B2B in de wacht

Ethias won voor het 3de jaar op rij de DECAVI-trofee voor de beste Arbeidsongevallenverzekering dankzij haar vele diensten voor slachtoffers, zoals AssurPharma, AssurKine, een programma voor professionele re-integratie...

 

Ethias won ook een Decavi-trofee in de categorieën:

 • Innovatie: voor het product Ethias Mobility & More, dat de mobiliteit van werknemers tijdens hun dagelijkse beroepstrajecten (woon-werkverkeer en beroepsverplaatsingen) verzekert. Waar de dekking van de traditionele verzekeringen voor de verschillende vervoermiddelen eindigt, gaat Mobility & More verder om alternatieve mobiliteit te promoten.

 • Pandemie: ook al moet de hele sector aandacht krijgen voor de maatregelen die hij tijdens deze gezondheidscrisis genomen heeft, toch spraken de maatregelen van Ethias om haar verzekerden Collectiviteiten & Ondernemingen te steunen de jury in het bijzonder aan.

 • Preventie: Ethias is een erg geëngageerde speler op het vlak van preventie in het algemeen.

  Enkele voorbeelden:
  • Opleidingen voor het besturen van prioritaire voertuigen (brandweer, politie, MUG, ambulances...) in erkende opleidingscentra.
  • Opleidingen in preventie en veiligheid op het werk in de vorm van ‘serious games’.
  • Analyse van de risico's van elektrische voertuigen

 Arbeidsongevallen
DECAVI-Trofee gepubliceerd op 28 april 2021 op www.decavi.be (categorie Verzekeringen Niet-Leven – Arbeidsongevallen – nr. 1 van de 6 producten in deze categorie).


Innovatie
DECAVI-Trofee gepubliceerd op 28 april 2021 op www.decavi.be (categorie innovatie – nr. 1 van de 8 dossiers in deze categorie).


Preventie
DECAVI-Trofee gepubliceerd op 28 april 2021 op www.decavi.be (categorie Preventie – nr. 1 van de 2 dossiers in deze categorie).


Pandemie
DECAVI-Trofee gepubliceerd op 28 april 2021 op www.decavi.be (categorie Pandemie – nr. 1 van de 4 dossiers in deze categorie).