Ethias Autoverzekering

Ethias Autoverzekering Glimlach verzekerd!

Je kon aquaplaning niet vermijden en je auto kwam tot stilstand tegen een andere wagen. De schade? Aanzienlijk. Wie gaat dat betalen?

Ik wil een offerte

In zo’n situatie ben je blij met je Ethias BA Autoverzekering. Ze dekt namelijk de materiële én lichamelijke schade aan derden bij een ongeval met schuld. Dus ook aan de passagiers van je voertuig. Die dekking geldt in België en in de landen vermeld op je verzekeringsbewijs. In sommige gevallen moet je zelfs geen franchise betalen. Schade aan je eigen voertuig wordt gedekt door een omniumverzekering van Ethias.

De voordelen van de Ethias Autoverzekering

  • Verschillende formules voor een dekking die perfect is aangepast aan jouw behoeften.
  • Bij een ongeval in België, Luxemburg en tot 50 km buiten onze landsgrenzen staan we 24/7 voor je klaar.
  • Laat je de herstellingen uitvoeren in een garage die door ons erkend is? Dan betaal als hoofdbestuurder 0 euro franchise1, als je ouder bent dan 30.
  • Er zijn extra kortingen voor bestuurders van 18 tot 29 jaar2, bestuurders van elektrische3 en hybride voertuigen4 (maximale uitstoot: 100 g CO2/km).

Alles lezen over de Ethias Autoverzekering?

Raadpleeg de infofiche en de algemene voorwaarden voor meer details over de waarborgen van de Ethias Autoverzekering en niet-gedekte risico’s.

Kruip gerust achter het stuur met je Ethias Autoverzekering

Vraag vandaag nog je offerte op maat aan. Met de Ethias Autoverzekering is je glimlach verzekerd!

 

Wettelijke informatie

  1. De waarborg zonder franchise is enkel geldig voor hoofdbestuurders die ouder zijn dan 30 jaar. Bovendien moet de herstelling worden uitgevoerd bij een van onze erkende herstellers (bekijk hier de volledige lijst).
  2. Voor mensen tussen 18-29 jaar. Tot 15% extra getrouwheidskorting. Deze korting krijg je als je bij je ouders inwoont en zij een Autoverzekering bij Ethias hebben. Of als je niet meer inwoont bij je ouders en zelf minstens twee andere contracten hebt bij Ethias: Auto, Motor, Lichte vracht, Assistance, Woning, Familiale, Digital Omnium, individuele Hospitalisatie of CertiFlex.
  3. 30% korting uw BA-premie en omnium-formules.
  4. Voor hybride voertuigen met een maximum CO2 uitstoot van 100g/km geniet u 20% korting op uw BA-premie en omnium-formules.

De Autoverzekering is een jaarcontract onderworpen aan het Belgisch Recht dat elk jaar stilzwijgend wordt verlengd, tenzij het ten minste 3 maanden voor de vervaldag wordt opgezegd. Iedere beslissing om de Autoverzekering te onderschrijven moet gebaseerd zijn op een uitgebreid onderzoek van de infofiche en de algemene voorwaarden. Deze documenten zijn gratis beschikbaar in onze kantoren.

 

In geval van klacht, kunt u zich wenden tot Ethias, Prins-Bisschopssingel 73 in 3500 Hasselt - Fax 011 28 20 10, e-mail: klachtenbeheer@ethias.be. Indien u langs die weg geen oplossing vindt, kunt u zich wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen (www.ombudsman.as), de Meeûssquare 35 in 1000 Brussel - Fax 02 547 49 75.