fr

Net zoals vorig jaar is 2021 een jaar dat we niet snel zullen vergeten. We mogen stilaan versoepelen binnen de COVID -19 maatregelen, maar we moeten uiterst waakzaam blijven. Daarnaast staan de extreme weersomstandigheden - de overstromingen van juli - voor altijd in ons geheugen gegrift.

Ethias, Partner van uw dagelijks leven

Dit is niet louter een missie of een slogan. Het is onze taak, onze passie, onze verantwoordelijkheid die we al meer dan 100 jaar op ons nemen. We organiseerden verschillende initiatieven en acties tijdens de COVID-19 pandemie en tijdens en na de overstromingen.

Onze 1.900 medewerkers hebben in deze ongewone omstandigheden meegeholpen aan deze initiatieven en hebben zelf tal van acties ondernomen. Door weer en wind, met een niet-aflatende inzet, solidair… om onze klanten en collega’s te ondersteunen.

Het is vandaag meer dan ooit nodig dat we voor u klaarstaan en dat we anticiperen op de behoeften voor mensen en sectoren die dat nodig hebben. Dat we hen begeleiden, ondersteunen en beschermen.

Als verzekeraar, investeerder, maatschappelijke speler en ondernemer zal Ethias alles in het werk blijven stellen om de negatieve gevolgen van deze catastrofes voor haar verzekerden en de Belgische samenleving te helpen beperken.

#Menselijk #Enthousiasme #Engagement #Klanttevredenheid

Een overzicht van onze initiatieven vind je hieronder:

-        COVID-19

-        Overstromingen

 

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer