fr

COVID-19: Ethias staat aan uw zijde

2020_10_PhL_001

Niemand weet vandaag wat de toekomst brengen zal. Er zijn namelijk weinig zekerheden over de afloop van deze crisis die in golven lijkt te verlopen. Dus wat kunnen we doen? Dat is de vraag die Ethias sinds het begin van de pandemie probeert te beantwoorden!

Eén ding was wel een zekerheid en een evidentie voor ons: aan uw zijde staan.

Aan uw zijde staan om te doen wat van ons verwacht wordt en u te blijven beschermen, vooral in deze moeilijke tijden. Er alleen maar zijn was niet voldoende, we moesten ook oplossingen zien te vinden om te anticiperen op de klappen van de crisis.

Dag na dag zien we heel wat grote gevolgen opduiken naarmate de pandemie evolueert. Ethias is zich bewust van haar maatschappelijke rol en wil vooruitziend zijn om beter te begeleiden, moeilijkheden te helpen overwinnen, ondersteuning te bieden, leed te verzachten... Die betrokkenheid brengen we tot uiting op 4 domeinen.

Onze medewerkers die we vanaf het begin van de lockdown hebben willen beschermen, omdat we ons bekommeren om hun gezondheid en omdat ze de drijvende kracht en de talenten van onze onderneming zijn. Onze verzekerden en de Belgische samenleving in het algemeen, voor wie we sinds het begin van deze crisis meer dan vijftig acties hebben uitgerold. En uiteraard onze onderneming, de eerste directe verzekeraar in België.

Het spreekt voor zich dat we ons in moeilijke tijden op de essentie concentreren. Onze grootste zorg is te kunnen anticiperen om zo te kunnen bouwen aan een betere samenleving. Ik ben dan ook bijzonder trots op het engagement en de vastberadenheid van elke medewerker om naar dit doel toe te werken.

Philippe Lallemand
CEO 

Ethias, nog meer aan uw zijde!

Ethias heeft geen moeite gespaard om de door de COVID-19-crisis getroffen sectoren te helpen en zo nogmaals haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Ontdek hoe onze groep van 5.000 mensen geëngageerd en solidair is gebleven, ook achter een masker!

#Menselijk #Enthousiasme #Engagement

Ethias viert haar eerste eeuwfeest!

Vroeger lachten mensen niet op foto's!

Hoewel ...  er is toch iemand met een glimlach. Waarschijnlijk de eerste Ethias-klant!

Al 100 jaar zet Ethias zich onafgebroken in om van het verzekeringsberoep een mooi en menselijk verhaal te maken.

Met één doel: de Belgen zo snel mogelijk opnieuw doen glimlachen!

Ethias, al 100 jaar tot uw dienst

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer