fr

COVID-19: Ethias aan de zijde van haar verzekerden, haar medewerkers en de Belgische samenleving

2020_08_PhL_LD_001_Square_768

Geachte mevrouw, geachte heer

Weinigen van ons hadden zich het scenario van vandaag kunnen inbeelden. Sinds het begin van deze crisis heeft Ethias zoveel mogelijk geanticipeerd op de verschillende overheidsmaatregelen met het vastberaden doel om haar medewerkers, haar klanten maar ook de continuïteit van haar bedrijfsactiviteit te beschermen dankzij haar unieke businessmodel als directe en digitale verzekeraar.

U heeft het misschien niet gemerkt aangezien we onafgebroken beschikbaar zijn gebleven, maar onze medewerkers zijn al van thuis uit beginnen werken zelfs voordat de inperkingsmaatregelen in werking traden. We zullen trouwens voor de helft via homeworking blijven werken zelfs wanneer we allemaal naar kantoor mogen terugkeren.

Om onze B2B-/B2C-verzekerden en de burgers te beschermen, hebben onze teams ook verschillende maatregelen onderzocht én uitgevoerd. Deze omvatten onder meer dekkingsuitbreidingen, betalingsfaciliteiten, financiële tussenkomsten, steunverlening voor de eerstelijnsactoren / de publieke sector / het onderwijs / de gezondheidssector, de oprichting van een hulpplatform voor burgers, deelname aan gezondheidsecosystemen ... Ik nodig u uit om een overzicht van al deze maatregelen te ontdekken.

Vandaag herstarten we onze activiteiten op het terrein, op een geleidelijke en verantwoorde manier, om zo de gezondheid en de veiligheid van iedereen te garanderen. Breng gerust een bezoek aan een van onze regionale kantoren. Onze adviseurs ontvangen u er graag op afspraak.

Om uw toekomst te verbeteren, blijven we dag in dag uit innoveren en werken aan de verzekering van morgen. Een verzekering die aan uw behoeften voldoet en risico's voorkomt.

Zorg goed voor uzelf.

#Engagement #Menselijk #Solidariteit #Klanttevredenheid

Philippe Lallemand

CEO

Combineren, da’s vooruit gaan!

Zorgt de muziek van onze nieuwe Mobility-spot voor een glimlach?

Ontdek de karaokeversie en zing gerust mee!

Ethias viert haar eerste eeuwfeest!

Vroeger lachten mensen niet op foto's!

Hoewel ...  er is toch iemand met een glimlach. Waarschijnlijk de eerste Ethias-klant!

Al 100 jaar zet Ethias zich onafgebroken in om van het verzekeringsberoep een mooi en menselijk verhaal te maken.

Met één doel: de Belgen zo snel mogelijk opnieuw doen glimlachen!

Ethias, al 100 jaar tot uw dienst

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer