Schade na het recente slechte weer?

Schade door slecht weer? We zijn er voor je!
Hier is hoe je de situatie kunt aanpakken.

Ethias Starter Pack Plus

Het Ethias Starter Pack Plus

Verlaat je het familienest? Stop dan dit verzekeringspakket in je valies!

Ethias Starter Pack Plus

Sla gerust je vleugels uit, wij zorgen voor het vangnet

Ga je binnenkort verhuizen naar je eerste eigen woning? Dan is de juiste verzekeringsmix geen overbodige luxe (geloof ons, dat voordeel begint al bij de housewarming). Met deze drie verzekeringen leg je de basis voor een zorgeloos zelfstandig leven: Familiale verzekering (vooral als je een onhandig type bent), mobiliteitsverzekering (voor je wagen of een ander voertuig) en Huurdersverzekering. Om het jou nog gemakkelijker te maken, hebben we er een all-in pakket van gemaakt: het Starter Pack Plus.
Huurdersverzekering 🏘 + Familiale verzekering 🐶🙋♂️ + Mobiliteitsverzekering 🛴
Geen vervoermiddel? Kies dan voor het Starter Pack (zonder Plus)

Geen vervoermiddel? Kies dan voor het Starter Pack (zonder Plus)

Ook zonder vervoermiddel om te verzekeren, zorgen we voor een vliegende start. Het Starter Pack is een voordelig pakket dat een huurdersverzekering met een familiale verzekering combineert.

Wat is gedekt (en wat niet)?

Fijn dat je meer wil weten over de details van het Starter Pack Plus. 🤓

Klik op de paginalinks hieronder om onze producten te ontdekken. Je leest er alles over de basiswaarborgen, opties, uitsluitingen, enz.

Huurdersverzekering
Huurdersverzekering
Dekt de schade aan je inboedel (meubels, persoonlijke zaken) in geval van brand, waterschade, storm, natuurramp, en dergelijke... Let echter wel op je tuinmeubilair want deze zijn niet gedekt in geval van storm.
Autoverzekering
Autoverzekering
Dekt materiële schade en lichamelijk letsel aan derden bij een auto-ongeval (schade aan je eigen voertuig wordt alleen gedekt door een omniumverzekering). Indien het ongeval in België gebeurd, is het vervoer van de bestuurder en de passagiers naar huis gedekt. Diefstal gepleegd met een sleutel die verloren is gegaan of in of op het voertuig is achtergelaten, is niet gedekt.
Bike & More verzekering
Bike & More verzekering
Dankzij onze 4 formules kan je je eigen Ethias Bike&More fietsverzekering samenstellen, volledig aangepast aan je type fiets en jouw persoonlijke voorkeuren. Onze optie diefstal dekt de diefstal van je fiets, op voorwaarde dat hij beveiligd is met een sleutelslot en het frame aan een vast punt is vastgemaakt.
Bromfietsverzekering
Bromfietsverzekering
Dekt materiële en lichamelijke schade aan personen (inclusief je passagier) en voertuigen wanneer je een ongeval veroorzaakt en in fout bent.  Schade aan je eigen bromfiets is niet gedekt.
Familiale verzekering
Familiale Verzekering
Vergoedt de schade die tijdens het privéleven door een verzekerde aan derden werd veroorzaakt. Schade die jij, je gezinslid of je huisdier zelf oplopen is wel niet gedekt.

Wat zijn de voordelen van het Starter Pack Plus?

Ten eerste, gemoedsrust: dit pakket is speciaal ontworpen voor jonge mensen zoals jij die net op eigen benen staan. Het combineert drie essentiële waarborgen in één. Je geniet van (echt 😎) een volledige dekking én leuke kortingen:
4 maanden gratis huurdersverzekering
4 maanden gratis huurdersverzekering1
Geldig, het eerste jaar van je contract, op je basispolis en eventuele opties die je wenst toe te voegen.

Ontdek hier ons volledige aanbod.
3 maanden gratis mobiliteitsverzekering
3 maanden gratis mobiliteitsverzekering2
Voor je Autoverzekering: geldig op de BA en een Omniumformule naar keuze.
Voor je Bromfietsverzekering: geldig op de BA.
Voor je Bike & More verzekering: geldig op alle waarborgen en opties. Geldig tijdens het eerste jaar van je contract.
€ 10 vaste korting op de Familiale verzekering
€ 10 vaste korting op de Familiale verzekering3
Elk jaar geldig, zolang je je verzekering aan Ethias toevertrouwt.

Ontdek hier ons volledige aanbod.

Voor wie?

Heel eenvoudig: je moet jonger zijn dan 30 jaar en huurder van je woning.
Ben je al eigenaar? Gefeliciteerd! 👏 Ontdek ons aanbod voor eigenaars.

Hoeveel kost het?

De prijs van een verzekering hangt af van de huur die je betaalt, de woonplaats, het vervoermiddel ... 😀 Daarom berekenen we de premie voor jou persoonlijk. Contacteer ons vrijblijvend:
Telefonisch
Telefonisch
Maandag-vrijdag: 8 u. – 20 u.
Zaterdag: 8.30 u. – 12.30 u.
Via videogesprek
Via videogesprek
Spreek een van onze adviseurs van bij jou thuis via videoconferentie
In een kantoor
In een kantoor
Maak een afspraak in een van onze 37 kantoren

De kers op de taart…

Verrassing! 🎁 Als je intekent op een Starter Pack Plus, krijg je meteen korting op onze andere verzekeringen. 
Check dit!
Reisbijstandsverzekering
Ga je met het vliegtuig of met de auto op vakantie?
Bekijk onze jaarlijkse Reisbijstandsverzekeringen en vind degene die bij jou past. Je krijgt tot € 30 korting per jaar!
Digital Omniumverzekering
Heb je een nieuwe smartphone en/of computer?
Wij bieden je een Digital Omniumverzekering aan -50 %: deze dekt al de schermen van je gezin tegen onopzettelijke materiële schade en diefstal.
Annuleringsverzekering
Heb je een dure reis gepland?
Dankzij onze Annuleringsverzekering krijg je geld terug als je verblijf wordt geannuleerd. Bovendien geniet je van €30 korting op de jaarformule. Reizen met een waarde van minder dan €150 zijn niet gedekt.
Ethias Motorverzekering
Heb je ook een motor? (klasse 🤩)
Je krijgt 60 % korting (ja, je leest het goed!) op je BA Motor als je ook een Autoverzekering hebt bij Ethias. Zo niet, heb je nog altijd recht op € 30 korting op je premie.

Wettelijke bepalingen

1 Aanbieding geldig op de Huurdersverzekering op voorwaarde dat je jonger bent dan 30 jaar en al een familiale verzekering hebt, of op voorwaarde dat je als onderdeel van het Starter Pack ook een Familiale Verzekering afsluit. De korting is geldig op elke nieuwe aansluiting gedurende het eerste jaar. Woningen waarvoor het niet mogelijk is een online verzekering af te sluiten of woningen die in een overstromingsgebied liggen, zijn uitgesloten van dit aanbod.

2 De korting van 3 maanden gratis is van toepassing op de burgerlijke aansprakelijkheid en/of omnium van de Autoverzekering / op de waarborgen onderschreven in de Bike&more verzekering / op de burgerlijke aansprakelijkheid van de Bromfietsverzekering. De korting is van toepassing als je tussen 18 en 29 jaar oud bent, op voorwaarde dat je een Starter Pack bezit of dat je deze gelijktijdig met de Auto/ Bike&more/ Bromfietsverzekering afsluit.Commercieel voordeel toegekend tijdens de duur van het contract op voorwaarde dat jij, of een lid van je gezin (partner, kind, ouder die onder hetzelfde dak woont) de houder bent van een contract voor een Ethias Auto- ,Woning- of Huurdersverzekering.
Deze korting zal worden afgetrokken van de eerste jaarlijkse premie in geval van nieuwe contracten of verandering van voertuig.

3  Commercieel voordeel toegekend tijdens de duur van het contract op voorwaarde dat jij, of een lid van je gezin (partner, kind, ouder die onder hetzelfde dak woont) de houder bent van een contract voor een Ethias Auto- ,Woning- of Huurdersverzekering.

Het Starter Pack Plus is een combinatie van de Huurverzekering, de Familiale Verzekering en een van de mobiliteitsverzekeringen (Auto, Bromfiets of Bike&More), dit zijn allen jaarlijkse verzekeringscontracten onderworpen aan het Belgisch Recht die elk jaar stilzwijgend worden verlengd, tenzij deze ten minste 3 maanden voor de vervaldag worden opgezegd. 

Iedere beslissing tot het afsluiten van een van deze contracten moet gebaseerd zijn op een uitgebreid onderzoek van de waarborgen en uitsluitingen die zijn opgenomen in de informatiefiches:
- Infofiche brandverzekering
- Infofiche verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Privéleven
- Infofiche autoverzekering
- Infofiche motorrijtuigenverzekering (Bromfiets)
- Infofiche omnium- en ongevallenverzekering

Alsook van de algemene voorwaarden:
- Algemene voorwaarden brandverzekering
- Algemene voorwaarden verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Privéleven
- Algemene voorwaarden autoverzekering
- Algemene voorwaarden motorrijtuigenverzekering (Bromfiets)
- Algemene voorwaarden omnium- en ongevallenverzekering

Deze documenten zijn eveneens gratis beschikbaar in onze kantoren.