Onderhoud van onze website

Onderhoud van onze website
Er is een onderhoud van onze website gepland van zaterdag 21 mei om 20 uur tot zondag 22 mei om 8 uur. Dit betekent dat onze site tijdens deze periode niet toegankelijk zal zijn.

Ethias Assistance Car & Family

Ethias Assistance Car & Family Glimlach verzekerd!

Daar sta je dan. Met autopech, op een paar kilometer van de kust. Wat een pech! En hoe ga je dat oplossen? Je kunt niet eens je bevriende garagist of een familielid om hulp vragen!

Ik wil een offerte

Gelukkig kun je bij autoproblemen in binnen- en buitenland rekenen op Ethias Assistance Car & Family. Ethias laat je depanneren vanaf je oprit en in heel geografisch Europa én brengt jou en je gezin naar huis of jullie hotel.

De voordelen van Ethias Assistance Car & Family

  • Problemen? Ethias staat je bij, elke dag de klok rond!
  • Autopech of een ongeval in het buitenland? Ethias sleept of takelt je voertuig (als je voertuig jonger is dan 15 jaar), vanaf je oprit en in heel geografisch Europa. Let op: de herstellingskosten aan je voertuig betaal je zelf.
  • Word je tijdens je vakantie in het buitenland opgenomen in het ziekenhuis? Ethias betaalt je ziekenhuiskosten terug: tot 250.000 euro per verzekerde en per schadegeval.
  • Ongeval of ziekte tijdens je vakantie in het buitenland? Ethias repatrieert je op medisch advies en als je de ziekte nog niet had voor je vakantie.

Alles lezen over Ethias Assistance Car & Family

Raadpleeg de infofiche en algemene voorwaarden voor meer details over de waarborgen van Ethias Assistance Car & Family en de niet-gedekte risico’s. Deze documenten zijn tevens gratis beschikbaar in onze kantoren.

Reizen zonder zorgen? Ethias Assistance Car & Family is er voor je

Vraag vandaag nog een offerte aan voor Ethias Assistance Car & Family. Zo ga je met een gerust gevoel de weg op, zelfs op vakantie. Heb je al een assistance- of Woningverzekering bij Ethias? Dan krijg je nu een korting van € 30 op Ethias Assistance Car & Family!

Ik wil een offerte