Schade na het recente slechte weer?

Schade door slecht weer? We zijn er voor je!
Hier is hoe je de situatie kunt aanpakken.

Leerkrachtenverzekering | Ethias

Wist u dat ?

Leerkrachten genieten superpromoties bij Ethias !

Leerkrachten

Welke promoties ?

Het gaat vooral om kortingen op onze belangrijkste producten, om gratis verzekeringen of om de mogelijkheid om uw premies maandelijks te betalen zonder kosten.
Wist u dat ?

Goed om te weten: deze kortingen zijn combineerbaar !

De kortingen gelden zelfs als u ze combineert met lopende aanbiedingen. Als u bijvoorbeeld tijdens het Autosalon een autoverzekering afsluit, kunt u uw lerarenkorting combineren met de korting in het kader van het Autosalon.
Autoverzekering Ethias
Ethias Autoverzekering

Korting op uw Autoverzekering

30% korting op een nieuwe Autoverzekering en bij een vervanging van voertuig.(1)

Ethias Young Drivers
Ethias Young Drivers

Korting voor jonge bestuurders

Tot -35% korting op de Autoverzekering.(1)
Zie toegangsvoorwaarden.(2)

Bromfietsverzekering Ethias
Bromfietsverzekering Ethias

Korting op uw Bromfietsverzekering

30% korting op een nieuwe Bromfietsverzekering en bij een vervanging van voertuig.(3)

Bike & More verzekering
Bike & More verzekering

Korting op uw verzekering Bike & More

30% korting op een nieuwe verzekering Bike & More en bij een vervanging van voertuig.(4)

Woningverzekering
Woningverzekering

Korting op uw Woning- of Huurdersverzekering

Tot 30% korting op een nieuwe Woning- of Huurdersverzekering.(5)

Korting op uw verzekering Rechtshulp
 

5% blijvende korting op de verzekering Rechtshulp.(6)

De Ethias Academic Lerarenverzekering 100% GRATIS!

De Ethias Academic Lerarenverzekering 100% GRATIS!(7)

Ze dekt uw burgerlijke aansprakelijkheid in het kader van uw beroep als leraar en nog veel meer.

En dat is niet alles: u kunt ook uw premies maandelijks betalen zonder kosten(8)

Hoe kunt u deze kortingen genieten ?

Om uw persoonlijke premie te berekenen kunt u een afspraak maken in een Ethias-kantoor, ons bellen op 011 28 28 98 (van maandag tot vrijdag van 8 u. tot 20 u. en op zaterdag van 8.30 u. tot 12.30 u.) of een e-mail sturen naar ambtenaren.offerte@ethias.be. Deel de voordeelcode "INSP ACA” mee aan uw Ethias-adviseur. Dit aanbod geldt niet voor contractaanvragen via www.ethias.be.

Heb je een vraag?

Vraag het aan Mathias
Vraag het aan Mathias
Gedaan met bladeren door FAQ’s want Mathias gaat voor jou aan de slag!

Contacteer ons
Contacteer ons
Bel ons, praat met één van onze adviseurs (via videocall of in een Ethias-kantoor) of mail ons. Aan jou de keuze.

Voorwaarden van het aanbod

(1) Promoactie op thermische en hybride wagens en bestelwagens : aanbod geldig van 29/01/2024 tot en met 17/03/2024. De verzekeringnemer geniet een korting van 30% op de premie Burgerlijke Aansprakelijkheid alsook een korting van 30% op alle Omnium-formules. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden aan onderwijzend personeel die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 20% op de premie Burgerlijke Aansprakelijkheid alsook een korting van 20% op alle Omnium-formules (geldig van 29/01/2024 tot en met 17/03/2024) in geval van een nieuw contract of bij een vervanging van het voertuig en anderzijds uit een korting van 10% op de eerste jaarpremie uitsluitend voorbehouden aan onderwijzend personeel die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Contractaanvragen op www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod. Niet cumulatief met de permanente korting voor hybride voertuigen van maximaal 100gr CO2.

(2) Ethias Young Drivers: korting geldig op de verzekering BA en de 4 omniumformules op voorwaarde dat je tussen 18 tot en met 29 oud bent op het ogenblik van het afsluiten van de overeenkomst en de laatste 5 jaar niet aansprakelijk was voor een schadegeval gedekt door de verzekering BA of de waarborg Stoffelijke schade.

(3) Promoactie : aanbod geldig van 29/01/2024 tot en met 17/03/2024. De verzekeringnemer geniet een korting van 30% op een Bromfietsverzekering ongeacht de waarborg die wordt onderschreven. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden aan onderwijzend personeel die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 20% ongeacht de waarborg die wordt onderschreven (geldig van 29/01/2024 tot en met 17/03/2024) in geval van een nieuw contract of bij een vervanging van voertuig, en anderzijds uit een korting van 10% op de eerste jaarpremie uitsluitend voorbehouden aan onderwijzend personeel die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Contractaanvragen op www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod. 

(4) Promoactie : geldig van 29/01/2024 tot en met 17/03/2024. De verzekeringnemer geniet een korting van 30% op een Bike & More Verzekering ongeacht de waarborg die wordt onderschreven. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden aan onderwijzend personeel die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 20% ongeacht de waarborg die wordt onderschreven (geldig van 29/01/2024 tot en met 17/03/2024) in geval van een nieuw contract of bij een vervanging van voertuig, en anderzijds uit een korting van 10% op de eerste jaarpremie uitsluitend voorbehouden aan onderwijzend personeel die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Contractaanvragen op www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod. 

(5) Promoactie : geldig van 29/01/2024 tot en met 17/03/2024. De verzekeringnemer geniet een korting van 30% op alle waarborgen van de Huurdersverzekering. De korting is van toepassing op de eerste jaarpremie in geval van een nieuw contract. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden aan onderwijzend personeel die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 20% op de alle waarborgen (geldig van 29/01/2024 tot en met 17/03/2024) in geval van een nieuw contract, en anderzijds uit een korting van 10% op de eerste jaarpremie uitsluitend voorbehouden aan onderwijzend personeel die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven. Contractaanvragen op www.ethias.be en gebouwen buiten de normen en goederen in een overstromingsgebied zijn uitgesloten van dit aanbod.

(6) Dit voordeel is uitsluitend voorbehouden aan onderwijzend personeel die in eigen naam of op naam van hun partner of een inwonend kind een verzekering Rechtshulp wensen af te sluiten. Contractaanvragen via www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod.

(7) Indien u een contract Academic (met waarborg Academic Plus) onderschrijft, is de premie gratis zolang u titularis bent van twee andere verzekeringscontracten bij Ethias waaronder Auto of Woning. Indien u door de opzegging van één van deze contracten niet langer titularis bent van de voormelde verzekeringen, verliest u dit voordeel. Uw contract Ethias Academic zal dan vanaf de eerstvolgende jaarlijkse vervaldag worden gefactureerd aan het tarief dat op dat moment van kracht is.

(8) Als u twee Auto- en/of Brandverzekeringen bij Ethias heeft afgesloten kan u kiezen voor gratis maandelijkse premiebetaling (via domiciliëring) voor uw Auto- en Brandverzekeringen. De minimum jaarpremie bedraagt € 150.

 

Ethias NV, rue des Croisiers 24 te 4000 Luik, is een verzekeringsmaatschappij toegelaten in België onder het nr. 0196 en onderworpen aan het Belgisch Recht. RPR Luik BTW BE 0404.484.654 - IBAN: BE72 0910 0078 4416 BIC: GKCCBEBB.