Actisoc

Wist je dat ?

Leden van ACTISOC/PENSOC genieten superpromoties bij Ethias !

Bpost

Welke promoties ?

Het gaat vooral om kortingen op onze belangrijkste producten, om gratis verzekeringen of om de mogelijkheid om uw premies maandelijks te betalen zonder kosten.
Wist u dat?

Goed om te weten: deze kortingen zijn combineerbaar !

De kortingen gelden zelfs als u ze combineert met lopende aanbiedingen. Als u bijvoorbeeld tijdens het Autosalon een autoverzekering afsluit, kunt u uw korting als lid van Actisoc of Pensoc combineren met de korting in het kader van het Autosalon.
Autoverzekering
Autoverzekering

Korting op uw Autoverzekering 

30% korting op een nieuwe Autoverzekering en bij een vervanging van voertuig.(1)

Ethias Young Drivers
Ethias Young Drivers

Korting voor jonge bestuurders

Tot -35% korting op de Autoverzekering.(1) Zie toegangsvoorwaarden.(2)

Bromfietsverzekering Ethias
Bromfietsverzekering Ethias

Korting op uw Bromfietsverzekering

30% korting op een nieuwe Bromfietsverzekering en bij een vervanging van voertuig.(3)

Bike & More verzekering
Bike & More verzekering

Korting op uw verzekering Bike & More

30% korting op een nieuwe verzekering Bike & More en bij een vervanging van voertuig.(4)

Woningverzekering
Woningverzekering

Korting op uw Woning- of Huurdersverzekering

30% korting op een nieuwe Woning- of Huurdersverzekering.(5)

Korting op uw verzekering Rechtshulp

5% blijvende korting op de verzekering Rechtshulp.(6)

En dat is niet alles: u kunt ook uw premies maandelijks betalen zonder kosten(7)

Hoe kunt u deze voordelen genieten ?

Om uw persoonlijke premie te berekenen kunt u een afspraak maken in een Ethias-kantoor, ons bellen op 011 28 28 98 (van maandag tot vrijdag van 8 u. tot 20 u. en op zaterdag van 8.30 u. tot 12.30 u.) of een e-mail sturen naar ambtenaren.offerte@ethias.be . Deel de voordeelcode "INSP ACT” mee aan uw Ethias-adviseur. Dit aanbod geldt niet voor contractaanvragen via www.ethias.be.

Hebt u vragen ?

Vraag het aan Mathias
Vraag het aan Mathias
Gedaan met bladeren door FAQ’s want Mathias gaat voor jou aan de slag!

Contacteer ons
Contacteer ons
Bel ons, praat met één van onze adviseurs (via videocall of in een Ethias-kantoor) of mail ons. Aan jou de keuze.

Kortingsvoorwaarden

(1) Promoactie op thermische en hybride wagens en bestelwagens : aanbod geldig van 31/10/2023 tot en met 02/01/2024. De verzekeringnemer geniet een korting van 30% op de premie Burgerlijke Aansprakelijkheid alsook een korting van 30% op alle Omnium-formules. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden voor de leden van Actisoc en Pensoc die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 20% op de premie Burgerlijke Aansprakelijkheid alsook een korting van 20% op alle Omnium-formules (geldig van 31/10/2023 tot en met 02/01/2024) in geval van een nieuw contract of bij een vervanging van het voertuig en anderzijds uit een korting van 10% op de eerste jaarpremie uitsluitend voorbehouden voor de leden van Actisoc en Pensoc die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Contractaanvragen op www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod. Niet cumulatief met de permanente korting voor hybride voertuigen van maximaal 100gr CO2.

(2) Ethias Young Drivers: korting geldig op de verzekering BA en de 4 omniumformules op voorwaarde dat je tussen 18 tot en met 29 oud bent op het ogenblik van het afsluiten van de overeenkomst en de laatste 5 jaar niet aansprakelijk was voor een schadegeval gedekt door de verzekering BA of de waarborg Stoffelijke schade.

(3) Promoactie : aanbod geldig van 31/10/2023 tot en met 02/01/2024. De verzekeringnemer geniet een korting van 30% op een Bromfietsverzekering ongeacht de waarborg die wordt onderschreven. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden voor de leden van Actisoc en Pensoc die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 20% ongeacht de waarborg die wordt onderschreven (geldig van 31/10/2023 tot en met 02/01/2024) in geval van een nieuw contract of bij een vervanging van voertuig, en anderzijds uit een korting van 10% op de eerste jaarpremie uitsluitend voorbehouden voor de leden van Actisoc en Pensoc die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Contractaanvragen op www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod. 

(4) Promoactie : geldig van 31/10/2023 tot en met 02/01/2024. De verzekeringnemer geniet een korting van 30% op een Bike & More Verzekering ongeacht de waarborg die wordt onderschreven. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden voor de leden van Actisoc en Pensoc die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 20% ongeacht de waarborg die wordt onderschreven (geldig van 31/10/2023 tot en met 02/01/2024) in geval van een nieuw contract of bij een vervanging van voertuig, en anderzijds uit een korting van 10% op de eerste jaarpremie uitsluitend voorbehouden voor de leden van Actisoc en Pensoc die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven of bij vervanging van voertuig. Contractaanvragen op www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod. 

(5) Promoactie : geldig van 31/10/2023 tot en met 02/01/2024. De verzekeringnemer geniet een korting van 30% op alle waarborgen van de Woning- en Huurdersverzekering. De korting is van toepassing op de eerste jaarpremie in geval van een nieuw contract. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden voor de leden van Actisoc en Pensoc die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 20% op de alle waarborgen (geldig van 31/10/2023 tot en met 02/01/2024) in geval van een nieuw contract, en anderzijds uit een korting van 10% op de eerste jaarpremie uitsluitend voorbehouden voor de leden van Actisoc en Pensoc die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuw contract onderschrijven. Contractaanvragen op www.ethias.be en gebouwen buiten de normen en goederen in een overstromingsgebied zijn uitgesloten van dit aanbod.

(6) Dit voordeel is exclusief gereserveerd voor de leden van Actisoc en Pensoc die op hun eigen naam of op naam van hun partner of een inwonend kind een verzekering Rechtshulp wensen af te sluiten. Contractaanvragen via www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod.

(7) Als u twee Auto- en/of Brandverzekeringen bij Ethias heeft afgesloten kan u kiezen voor gratis maandelijkse premiebetaling (via domiciliëring) voor uw Auto- en Brandverzekeringen. De minimum jaarpremie bedraagt € 150.

Ethias NV, rue des Croisiers 24 te 4000 Luik, is een verzekeringsmaatschappij toegelaten in België onder het nr. 0196 en onderworpen aan het Belgisch Recht. RPR Luik BTW BE 0404.484.654 - IBAN: BE72 0910 0078 4416 BIC: GKCCBEBB.