Familiale verzekering
Familiale verzekering
Familiale verzekering
Familiale verzekering

Familiale Verzekering

Bescherm jezelf en je gezin tegen jullie kleine en grote schade

Vanaf €81,33/jaar (€6,78/maand)***

Familiale verzekering
Familiale verzekering

Wat dekt de Familiale Verzekering ?

Schade door het gezin
Schade door het gezin
Schade door dieren
Schade door dieren
Schade veroorzaakt met je fiets, je hoverboard …
Schade veroorzaakt met je fiets, je hoverboard …

Een optie maakt je Familiale verzekering compleet

Deze optie is aanvullend. Je bent dus niet verplicht deze te nemen. 
Onze suggestie :
Rechtsbijstand
Rechtsbijstand
Al onze waarborgen en uitsluitingen kan je hier downloaden: 

Wat dekt de Familiale Verzekering niet ?

  • De schade van de verzekerde personen
  • De schade aan toevertrouwde goederen
  • De materiële schade veroorzaakt door vuur, brand, explosie of rook als gevolg van vuur of brand ontstaan in of verspreid door het gebouw waarvan de verzekerde de eigenaar, de huurder of de bewoner is
  • De schade die voortvloeit uit de burgerlijke aansprakelijkheid gewaarborgd door een wettelijk verplichte verzekering (onder meer de schade bedoeld door de wetgeving op de verplichte verzekering voor motorrijtuigen)
  • De schade die voortvloeit uit de persoonlijke burgerlijke aansprakelijkheid van een verzekerde die de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt als gevolg van een opzettelijk daad
  • De schade veroorzaakt in het kader van een contractuele relatie

Vragen over de Familiale Verzekering ?

Vind je niet het antwoord dat je zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wettelijke informatie

De verzekering BA Privéleven van Ethias is een jaarlijks verzekeringscontract onderworpen aan het Belgisch Recht dat elk jaar stilzwijgend wordt verlengd, tenzij het ten minste 3 maanden voor de vervaldag wordt opgezegd. 

Iedere beslissing tot het afsluiten van een Ethias Familiale verzekering, moet gebaseerd zijn op een uitgebreid onderzoek van de waarborgen en uitsluitingen die zijn opgenomen in de informatiefiche en in de algemene voorwaarden van de Familiale verzekering. Deze documenten zijn tevens gratis beschikbaar in onze kantoren. 

* Voor dit contract geniet je van een unieke en uitzonderlijke premiekorting van 30% op het basistarief (BA en rechtsbijstand) van BA Privéleven (Familiale verzekering). Dit aanbod is uitsluitend geldig tijdens het eerste verzekeringsjaar. De promo wordt niet berekend hier op de website, maar wel op jouw contract en factuur.

** DECAVI-Trofee gepubliceerd op 27 april 2023 op http://www.decavi.be (categorie Verzekeringen Niet-Leven – BA Privéleven – nr. 1 van de 10 producten in deze categorie).

***Het vermelde tarief van 81,33€ per jaar (ABEX 1032 - 10/2023) is de basisprijs (exclusief promotie) voor de individuele dekking voor een niet-Ethias klant.