Welk vervoermiddel je ook gebruikt, we zijn er voor je !

Ontdek onze mobiliteitsverzekeringen:

Auto
verzekering

-20%1 op je
Autoverzekering
Assurance Auto

Motor
verzekering

-60% op je Motor-
verzekering
Assurance Moto

Ethias
Bike & More

-20%2 op je Bike&More
verzekering
Assurance Cyclo

Bromfiets
verzekering

-20%3 op je Bromfiets-
verzekering
Ethias Bike & More

Je droomhuis gevonden? Binnenkort op vakantie? Ontdek al onze voordelen op je nieuwe verzekeringen.

1 Promoactie:
- Op thermische en hybride wagens en bestelwagens: aanbod geldig van 23/05/2023 tot en met 16/07/2023. De verzekeringnemer geniet een korting van 20% op de onderschreven waarborgen. De kortingen zijn van toepassing op de eerste jaarpremie in geval van een nieuw contract of op de volgende jaarlijkse vervaldag van de onderschreven waarborgen, in geval van vervanging van het voertuig. Niet cumulatief met de permanente korting voor hybride voertuigen van maximaal 100gr CO2.
- Permanente korting op nieuwe en tweedehands 100% elektrische wagens en bestelwagens. De verzekeringnemer geniet een korting van 30% op de premie Burgerlijke Aansprakelijkheid alsook een korting van 30% op alle Omnium-formules, en dit gedurende de hele looptijd van je contract.

2 Promoactie: aanbod geldig van 23/05/2023 tot en met 16/07/2023. De verzekeringnemer geniet een korting van 20% op een Bike & More verzekering ongeacht de waarborg die wordt onderschreven. De korting is van toepassing op de eerste jaarpremie in geval van een nieuw contract of in geval van een vervanging van voertuig.

3 Promoactie:
- Op niet-elektrische scooter of bromfiets: aanbod geldig van 23/05/2023 tot en met 16/07/2023. De verzekeringnemer geniet een korting van 20% op de premie Burgerlijke Aansprakelijkheid. De korting is van toepassing op de eerste jaarpremie in geval van een nieuw contract of in geval van een vervanging van voertuig.
- Permanente korting voor elektrische scooter of bromfiets. De verzekeringnemer geniet een korting van 15% op je Burgerlijke Aansprakelijkheid en 10% op de garantie "Brand en diefstal" en dit gedurende de hele looptijd van je contract.