Lid van het Team Visma | Lease a Bike?

Geniet van kortingen op je Ethias verzekeringen

Ik benut mijn kortingen
img

Ook wij zijn fans van Team Visma | Lease a Bike!

Wist je dat Wout van Aert al meer dan een jaar de ambassadeur van Ethias is? En vooral een waardige vertegenwoordiger van onze waarden: menselijkheid, betrokkenheid, enthousiasme, de wil om het beste van zichzelf te geven en uiteraard de passie voor sport! Als beloning voor jouw steun aan Wout en Team Visma | Lease a Bike hebben we een klein cadeau voor je samengesteld:
-10% korting op onze Bike & More verzekering
-10% korting op onze Bike & More verzekering
Een verzekering "à la carte" om de fietser en zijn fiets te beschermen: je kiest zelf de dekkingen die je echt nodig heeft.

Wat dekt de Bike & More-verzekering?

Bike & More is een "à la carte" verzekering. Jij kiest de dekkingen die je wilt uit de 4 hieronder:
Bestuurder en passagiers
Bestuurder en passagiers
Deze dekking vergoedt de fietser bij letsel als gevolg van een valpartij of ongeval met de fiets. Het geldt voor alle leden van je huishouden die de fiets als bestuurder of passagier gebruiken.
Diefstal van de verzekerde fiets
Diefstal van de verzekerde fiets
Deze dekking treedt op in geval van diefstal van de verzekerde fiets, of om de schade te dekken als gevolg van een poging tot diefstal. Niet alleen in België, maar over de hele wereld!
Materiële schade
Materiële schade
Deze dekking dekt de kosten voor reparatie van schade aan je fiets als gevolg van een valpartij, een ongeval, vandalisme, ...
Pechverhelping in België
Pechverhelping in België
Deze dekking treedt op wanneer je fiets niet meer in staat is om te rijden (ongeval, elektrische storing, lekke band, diefstal, enz.): we komen je halen en brengen je terug naar huis.

Wat niet gedekt is:

Schade aan anderen
Schade aan anderen
Op je fiets kun je onbedoeld schade veroorzaken aan iemand anders. In dat geval wordt dit gedekt door de Ethias Familiale verzekering. Het is niet verplicht, maar we kunnen het alleen maar aanbevelen.
"Speed Pedelecs"
"Speed Pedelecs"
Een Speed Pedelec is een snelle elektrische fiets waarbij de trapondersteuning blijft werken boven de 25 km/u en waarmee je zelfs tot 45 km/u kunt halen door tegelijkertijd te trappen. Het moet dus worden gedekt door een bromfietsverzekering.
Niet alleen voor fietsen!

Niet alleen voor fietsen!

De Bike & More-verzekering is niet alleen van toepassing op fietsen. Je kunt het ook afsluiten om een ​​step, een eenwieler, een Segway, enz. te dekken.
Cumuleerbare kortingen als je meerdere fietsen / apparaten moet verzekeren

Cumuleerbare kortingen als je meerdere fietsen / apparaten moet verzekeren

Als je meerdere fietsen of vervoersmiddelen van eenzelfde huishouden verzekert, bieden wij je 10% korting op je 2e contract en 20% korting vanaf 3 contracten.

Offerte en aanvullende informatie

Offerte en aanvullende informatie

Om jouw prijs en alle informatie over dit verzekeringsproduct te krijgen, hoef je alleen maar contact op te nemen met een Ethias-beheerder. Alle nuttige informatie is ook beschikbaar in onze informatiefiche of in onze algemene voorwaarden.
Tot -30€ korting op onze reisbijstand
Tot -30€ korting op onze reisbijstand
Bij onvoorziene omstandigheden tijdens een reis, in de Ardennen of aan het einde van de wereld, staat je Ethias bijstand aan je zijde om de problemen op te lossen.

Je hebt de keuze tussen 3 formules

Volgens jouw bestemming of je transportmiddelen:
Assistance Family

Assistance Family

Deze formule dekt medische kosten in het buitenland, repatriëringskosten en komt tussen bij verlies/diefstal van bagage. Geldig voor 1 jaar, wereldwijd, voor alle leden van je huishouden en voor al je reizen.
Assistance Car & Family

Assistance Car & Family

Deze formule omvat alle voordelen van de Assistance Family en voegt pechverhelping voor je voertuig toe (pech, lekke band, batterij, ...), geldig in heel Europa vanaf je thuisadres gedurende 1 jaar.
Assistance Car & Family Plus

Assistance Car & Family Plus

Premium
Deze formule omvat alle voordelen van de Assistance Car & Family en voegt de beschikbaarheid van een vervangwagen toe gedurende 5 dagen.

Opgelet: deze formule is verplicht als je voertuig ouder is dan 15 jaar.

Wat niet gedekt is:

Medische kosten in België
Medische kosten in België
Medische kosten in België worden gedekt door je ziekenfonds (of een aanvullende ziekteverzekering). De Ethias-bijstand komt alleen tussen bij medische kosten in het buitenland.
Verblijven van meer dan 90 opeenvolgende dagen
Verblijven van meer dan 90 opeenvolgende dagen
Als jij of een lid van je huishouden meer dan 90 opeenvolgende dagen in het buitenland verblijft, moet je een aanvullende formule afsluiten. Neem contact op met je Ethias-beheerder voor meer informatie.
Home Emergency

"Home-Emergency", de favoriete optie van onze verzekeringnemers

Bij een noodgeval in je huis (waterlek, beschadigde deur of raam, stroomstoring, verlies van sleutels, wespenest, ...) grijpen wij in om de schade aan je woning te beperken, te voorkomen, of gewoon voor een tijdelijke depannage.
Offerte en aanvullende informatie

Offerte en aanvullende informatie

Om je prijs en alle informatie over dit verzekeringsproduct te verkrijgen, hoef je alleen maar contact op te nemen met een Ethias-beheerder. Alle nuttige informatie is ook beschikbaar in onze informatiefiche of in onze algemene voorwaarden.

Hoe kan je van jouw kortingen genieten?

Het is heel eenvoudig! Bel ons of maak een afspraak met een Ethias-adviseur en vermeld je kortingscode om je persoonlijke offerte te ontvangen. Let op: deze kortingen zijn niet geldig online.
Jouw kortingscode: AFJUMB
Bel ons
Bel ons
Onze adviseurs staan klaar om je te helpen.
Ma-Vr: 8u - 20u / Zat: 8u30 - 12u30
Maak een afspraak
Maak een afspraak
Een Ethias-adviseur is nooit ver weg. Je kan hem ontmoeten bij je thuis (via videocall) of in een Ethias-kantoor.

Vragen?

Heb je nog vragen over de prijs of de dekkingen en voorwaarden van deze verzekeringen? Neem contact op met een Ethias-beheerder, telefonisch of op afspraak. We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en je zo goed mogelijk te adviseren.

Bedankt voor je steun aan Wout en Team Visma | Lease a Bike!

Ethias Bike & More en Ethias Assistance Car & Family (Plus) zijn jaarlijkse overeenkomsten onderworpen aan het Belgische recht, die stilzwijgend elk jaar worden verlengd, tenzij er ten minste 3 maanden voor de vervaldatum van de overeenkomst een opzegging aan Ethias wordt gestuurd. De tijdelijke Ethias Assistance Family-verzekering is een tijdelijke overeenkomst die eindigt op de datum vermeld aan het einde van de overeenkomst.

Elke beslissing om deze overeenkomsten, die onderworpen zijn aan het Belgische recht, af te sluiten, moet gebaseerd zijn op een grondig onderzoek van de garanties en uitsluitingen vermeld in de Bike & More infofiche en de reisbijstand info fiche, evenals in de Bike & More algemene voorwaarden en de algemene voorwaarden van de reisbijstand. Deze documenten zijn ook gratis verkrijgbaar bij onze kantoren.

Indien u of een gezinslid (samenwonende partner, kind of ouder) titularis is van een Ethias Auto- of Woningverzekering, geniet u van dit commercieel voordeel voor zolang dat deze Auto- of Woningverzekering onderschreven blijft bij Ethias.

In geval van klacht, kan u zich wenden tot Ethias, Prins-Bisschopssingel 73 te 3500 Hasselt, fax 011 85 61 10, klachtenbeheer@ethias.be. Indien u geen voldoening krijgt, kan u zich wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen (ombudsman-insurance.be/nl), de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel, fax 02 547 59 75. 

Ethias nv, toegelaten onder het nr. 196, rue des Croisiers 24 in 4000 Luik, is een in België erkende verzekeringsmaatschappij onderworpen aan het Belgische recht. RPR Luik BTW BE 0404.484.654 – IBAN: BE72 0910 0078 4416  BIC: GKCCBEBB.