Onderhoud van onze website

Het onweer kan voor eventuele overlast zorgen.
Wij staan voor je klaar, lees hier hoe we je verder helpen.
Schade door de storm? Doe aangifte in je Klantenzone.

Mobiliteit is een zaak van iedereen.

Vóór COVID-19 waren steden en snelwegen volledig overbelast. Als gevolg van de huidige gezondheidscrisis verloopt het verkeer nu iets vlotter, maar de omstandigheden (lockdown, versoepelingen, telewerken, …) hebben veel mensen ertoe aangezet hun mobiliteit op de een of andere manier te herzien (en dit des te beter)!


Enerzijds zijn er diegenen die de milieu-impact van hun verplaatsingen willen beperken en een overgang willen maken naar "groene" mobiliteit. Dit gedrag wordt ook steeds meer aangemoedigd door de overheid maar sommigen aarzelen nog omdat hun trajecten te lang zijn of ongeschikt voor deze vervoersmiddelen. Maar er bestaan natuurlijk nog veel andere groene vervoersmiddelen die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd in stedelijke gebieden. Het is gewoon belangrijk om te weten wat er exact bestaat en hoe je ze optimaal kunt combineren.


Anderzijds heb je de liefhebbers van het openbaar vervoer die de files letterlijk en figuurlijk liever aan zich zien voorbijgaan, maar zij moeten soms goochelen met meerdere websites om tot een ideaal reisschema te komen.


Tenslotte heb je nog diegenen die koste wat het kost de auto nemen, zowel voor het werk of in hun vrije tijd. Maar wie van hen heeft er nog nooit van gedroomd om van punt A naar punt B te rijden zonder uren in de file te staan, en daarbij af en toe bijna zijn/haar stuur "op te eten"?!


Herken je jezelf?

DAN HEEFT ETHIAS EEN OPLOSSING VOOR JOU!

In samenwerking met de start-up Jeasy lanceert Ethias, via haar dochteronderneming Ethias Services, haar stedelijke mobiliteitsplatform.


Jeasy maakt het je makkelijker om je bestemming te bereiken en vereenvoudigt de manier waarop je je verplaatst door de opties voor gedeeld en openbaar vervoer in jouw stad te combineren. Alles op één gratis en intuïtief platform.


Je stelt zelf je traject samen via Jeasy. Dit platform geeft je een duidelijker beeld over de verschillende vervoersmiddelen (auto’s, steps en gedeelde fietsen, openbaar vervoer, …) en hoe deze best te combineren.

Waarom kiezen voor Jeasy?

Gratis en zonder voorwaarden
Je kunt er gratis en vrijblijvend gebruik van maken.


Simpel, duidelijk en praktisch
Je plant je reizen vanaf één enkele website en wordt doorgestuurd naar de verschillende partnersites om je tickets te boeken.


Personaliseer jouw reisweg
Je stippelt je reisweg uit volgens jouw voorkeuren en combineert op basis van het aanbod van de volgende openbare en gedeelde vervoerspartners:

Stib
TEC
brail
Lijn
lime
Billy
poppy
Cambio
Villo
Blue bike
Zen Car
Hoe werkt het?
  1. Klik hier
  2. Voer je vertrekpunt en bestemming in
  3. Selecteer de verschillende vervoersmiddelen die je wenst te gebruiken
  4. Klik op « Bereken de reisweg »
  5. Selecteer het traject dat het best bij je past
  6. Reserveer, indien nodig, het vervoersmiddel (gedeeld of openbaar) via de site van de partners.
  7. Goede reis!
 

Indien je gedekt bent via een verzekering Ethias Mobility & More (via je werkgever), vind je dit platform ook terug in de Mobility App!

 

Want bij Ethias zijn we overtuigd dat combineren DE oplossing is om vooruit te gaan!

Vond u dit artikel interessant?
Bedankt voor uw feedback.