onderhoud

Er is een onderhoud van onze website gepland van zaterdag 26 november om 20u tot zondag 27 november om 8u. Dit betekent dat onze site tijdens deze periode niet toegankelijk zal zijn.

Annulatieverzekering: via uw kredietkaart of toch beter via Ethias?

Soms lopen de dingen anders dan gepland en moet u noodgedwongen uw vakantie annuleren. Natuurlijk wilt u dan graag uw reiskosten terugbetaald zien. Maar kunt u wel 100% vertrouwen op de dekking van uw Mastercard of Visa? Sluit u niet beter een annulatieverzekering af bij Ethias? Even vergelijken.

 

Mastercard/Visa  

Ethias

Mijn reis is gedekt in ALLE landen

X

 ✓

Ik kan mijn reis annuleren maar ben ook verzekerd als ik mijn reis noodgedwongen moet wijzigen.

X

 ✓

Ik kan mijn reis annuleren als mijn kind tweede zit heeft binnen de 30 dagen na einde van de reis.
 

X

 ✓

Ik ben zwanger en kan dus annuleren als ik geboekt heb vóór de zwangerschap en de reis in de laatste 3 maanden van de zwangerschap valt.
 

X

 ✓

Mijn baas heeft mijn vakantiedagen ingetrokken omdat ik een collega moet vervangen bij ziekte/ongeval, omdat ik een examen heb of door een nieuwe functie. Dan ben ik verzekerd.
 

X

 ✓

Ik kan annuleren als een familielid (tot de tweede graad) in het ziekenhuis ligt.

X

 ✓

 

Annulatieverzekering: via uw kredietkaart of toch beter via Ethias?
Conclusie: speel op veilig en neem een Reisannuleringsverzekering bij Ethias. Dan bent u beter beschermd als u door onvoorziene omstandigheden uw reis moet annuleren. En u reist ook naar waar u wilt. Want hebt u bijvoorbeeld zin in een weekje Cuba? Dan bent u simpelweg niet gedekt door een kredietkaart. U krijgt bij Ethias wél een ruime dekking: in álle landen. Die dekking is bovendien veel vollediger dan die bij de meeste touroperators en reisbureaus. En dat voor een voordelige premie.
Vond u dit artikel interessant?
Bedankt voor uw feedback.