Schade na het recente slechte weer?

Schade door slecht weer? We zijn er voor je!
Hier is hoe je de situatie kunt aanpakken.

Annulatieverzekering: via uw kredietkaart of toch beter via Ethias?

Soms lopen de dingen anders dan gepland en moet u noodgedwongen uw vakantie annuleren. Natuurlijk wilt u dan graag uw reiskosten terugbetaald zien. Maar kunt u wel 100% vertrouwen op de dekking van uw Mastercard of Visa? Sluit u niet beter een annulatieverzekering af bij Ethias? Even vergelijken.

 

Mastercard/Visa  

Ethias

Mijn reis is gedekt in ALLE landen

X

 ✓

Ik kan mijn reis annuleren maar ben ook verzekerd als ik mijn reis noodgedwongen moet wijzigen.

X

 ✓

Ik kan mijn reis annuleren als mijn kind tweede zit heeft binnen de 30 dagen na einde van de reis.
 

X

 ✓

Ik ben zwanger en kan dus annuleren als ik geboekt heb vóór de zwangerschap en de reis in de laatste 3 maanden van de zwangerschap valt.
 

X

 ✓

Mijn baas heeft mijn vakantiedagen ingetrokken omdat ik een collega moet vervangen bij ziekte/ongeval, omdat ik een examen heb of door een nieuwe functie. Dan ben ik verzekerd.
 

X

 ✓

Ik kan annuleren als een familielid (tot de tweede graad) in het ziekenhuis ligt.

X

 ✓

 

Annulatieverzekering: via uw kredietkaart of toch beter via Ethias?
Conclusie: speel op veilig en neem een Reisannuleringsverzekering bij Ethias. Dan bent u beter beschermd als u door onvoorziene omstandigheden uw reis moet annuleren. En u reist ook naar waar u wilt. Want hebt u bijvoorbeeld zin in een weekje Cuba? Dan bent u simpelweg niet gedekt door een kredietkaart. U krijgt bij Ethias wél een ruime dekking: in álle landen. Die dekking is bovendien veel vollediger dan die bij de meeste touroperators en reisbureaus. En dat voor een voordelige premie.
Vond u dit artikel interessant?
Bedankt voor uw feedback.