Vakantie geannuleerd of onderbroken? Geen stress met de Reisannuleringsverzekering van Ethias!

Joepie, ‘t is vakantie! Je teenslippers staan al klaar, die berg werk kan wachten! Je zwempak van vorig jaar past gelukkig nog en je bent al helemaal ingesmeerd met zonnecrème!

Zalig toch, die welverdiende vakantie die u te wachten staat. En iedereen benijdt u bovendien! Maar ja: sommige dingen kunt u echt niet voorzien. En plots vallen uw vakantieplannen in het water.

Gelukkig komt de Reisannuleringsverzekering van Ethias in vele gevallen tussen en krijgt u alle gemaakte reiskosten zoals reserveringen en voorschotten terugbetaald.

Wanneer bent u gedekt in geval van annulatie? Een lijstje:

  • Uw tienerzoon heeft tweede zit. En studeren met de voeten in het zand? Dat lukt voor geen meter. Hij moet dus in België blijven, want hij moet uiteraard slagen voor zijn examens. Is zijn tweede zit ten laatste 30 dagen na de geplande terugkeer? Dan krijgt u de reeds gemaakte reiskosten terugbetaald.
  • 48 uur voor uw vertrek en uw wagen is perte totale. Wat een ramp! Want u geraakt niet in het zuiden van Frankrijk. Kan uw wagen niet meer rijden door een ongeval, diefstal, brand of vandalisme? Ethias betaalt uw vakantie terug.
  • U besloot dit jaar om een verre reis te maken. Met een visum en reispas op zak lukt dat wel. Maar u hebt brute pech: 48 uren voor uw vertrek wordt uw reispas gestolen. Of uw visum wordt u geweigerd. Of u mag zich om medische redenen niet laten inenten terwijl de inenting vereist is door de lokale overheid. Ethias vergoedt gelukkig de reiskosten die u al maakte voor uw vakantie.
  • Tot slot: ook de meest voorkomende gevallen die u verhinderen om op reis te vertrekken - zoals een overlijden, ongeval of ziekte - zijn gedekt door de Reisannuleringsverzekering van Ethias.

Voor meer gedetailleerde informatie over de vermelde dekkingen en andere tussenkomsten, raadpleeg gerust onze algemene voorwaarden op www.ethias.be.

Kortom: de Reisannuleringsverzekering van Ethias dekt alle reizen van het hele gezin. Ook als u zelf niet mee op reis gaat. En dit 365 dagen lang. Wordt uw vakantie geannuleerd of onderbroken? Dan krijgt u alle vooraf gemaakte reiskosten terugbetaald – zonder franchise.

Helemaal top!

Vond u dit artikel nuttig?
Bedankt voor uw antwoord.