onderhoud

Er is een onderhoud van onze website gepland van zaterdag 26 november om 20u tot zondag 27 november om 8u. Dit betekent dat onze site tijdens deze periode niet toegankelijk zal zijn.

Assistance Car

Wist u dat ?

Leerkrachten genieten superpromoties bij Ethias !

Leerkrachten

Welke promoties ?

Het gaat vooral om kortingen op onze belangrijkste producten, om gratis verzekeringen of om de mogelijkheid om uw premies maandelijks te betalen zonder kosten.
Wist u dat ?

Goed om te weten: deze kortingen zijn combineerbaar !

De kortingen gelden zelfs als u ze combineert met lopende aanbiedingen. Als u bijvoorbeeld tijdens het Autosalon een autoverzekering afsluit, kunt u uw lerarenkorting combineren met de korting in het kader van het Autosalon.
Ethias Autoverzekering -35% korting!

Korting op uw Autoverzekering

-35% op een nieuwe Autoverzekering en bij een vervanging van voertuig(1)

Permanente korting van 5% op de waarborgen brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en aanraking met dieren. Op de waarborg materiële schade bedraagt deze permanente korting zelfs 10%.

Ethias Young Drivers tot -45% korting.

Korting voor jonge bestuurders

Bovenop uw jongerenkorting (tot -15%) geniet u tijdelijk een extra korting van 25%(2)

Bromfietsverzekering -35% korting!

Korting op uw Bromfietsverzekering

-35% op een nieuwe Bromfietsverzekering en bij een vervanging van voertuig(3)
 

Ethias Bike & More -35% korting!

Korting op uw verzekering Ethias Bike & More

-35% op een nieuwe verzekering Ethias Bike & More en bij een vervanging van voertuig(4)

Ethias Woningverzekering -35% korting!

Korting op uw Woning- of Huurdersverzekering

-35% op een nieuwe Woning- of Huurdersverzekering(5)

Korting op uw verzekering Rechtshulp

Korting op uw verzekering Rechtshulp
 

5% blijvende korting op de verzekering Rechtshulp(6)

De Ethias Academic Lerarenverzekering 100% GRATIS!

De Ethias Academic Lerarenverzekering 100% GRATIS!(7)

Ze dekt uw burgerlijke aansprakelijkheid in het kader van uw beroep als leraar en nog veel meer.

* als je minimum 2 contracten bij Ethias hebt, waarvan 1 auto -of woningverzekering.

En dat is niet alles: u kunt ook uw premies maandelijks betalen zonder kosten(8)

Hoe kunt u deze kortingen genieten ?

Om uw persoonlijke premie te berekenen kunt u een afspraak maken in een Ethias-kantoor, ons bellen op 011 28 28 98 (van maandag tot vrijdag van 8 u. tot 20 u. en op zaterdag van 8.30 u. tot 12.30 u.) of een e-mail sturen naar ambtenaren.offerte@ethias.be. Deel de voordeelcode "INSP ACA” mee aan uw Ethias-adviseur. Dit aanbod geldt niet voor contractaanvragen via www.ethias.be.

Heb je een vraag?

Vraag het aan Mathias
Vraag het aan Mathias
Gedaan met bladeren door FAQ’s want Mathias gaat voor jou aan de slag!

Chat online
Chat online
Chat via onze website live met een van onze adviseurs. 
 
Contacteer ons
Contacteer ons
Bel ons, praat met één van onze adviseurs (via videocall of in een Ethias-kantoor) of mail ons. Aan jou de keuze.

Voorwaarden van het aanbod

(1) De korting van 35% is van toepassing op de eerste jaarpremie in geval van een nieuw contract of in geval van vervanging van voertuig. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden aan leerkrachten die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuwe Autoverzekering afsluiten of bij vervanging van voertuig. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 25% in geval van een nieuw contract of bij een vervanging van voertuig, geldig vanaf 31/10/2022 tot en met 31/12/2022, en anderzijds uit een korting van 10% uitsluitend voorbehouden aan leerkrachten die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuwe Autoverzekering afsluiten of bij vervanging van voertuig. Contractaanvragen op www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod.

(2) Ethias Young Drivers: korting geldig op de verzekering BA en de 4 omniumformules op voorwaarde dat je tussen 18 tot en met 29 oud bent op het ogenblik van het afsluiten van de overeenkomst en de laatste 5 jaar niet aansprakelijk was voor een schadegeval gedekt door de verzekering BA of de waarborg Stoffelijke schade. Aanbod geldig vanaf 31/10/2022 tot en met 31/12/2022.

(3) De korting van 35% is van toepassing op de eerste jaarpremie in geval van een nieuw contract of in geval van vervanging van voertuig. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden aan leerkrachten die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuwe bromfietsverzekering afsluiten of bij vervanging van voertuig. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 25% in geval van een nieuw contract of bij een vervanging van voertuig, geldig vanaf 31/10/2022 tot en met 31/12/2022, en anderzijds uit een korting van 10% uitsluitend voorbehouden aan leerkrachten die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuwe bromfietsverzekering afsluiten of bij vervanging van voertuig. Contractaanvragen op www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod.

(4) De korting van 35% is van toepassing op de eerste jaarpremie in geval van een nieuw contract of in geval van vervanging van voertuig. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden aan leerkrachten die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuwe Bike & More verzekering afsluiten of bij vervanging van voertuig. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 25% in geval van een nieuw contract of bij een vervanging van voertuig, geldig vanaf 31/10/2022 tot en met 31/12/2022, en anderzijds uit een korting van 10% uitsluitend voorbehouden aan leerkrachten die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuwe Bike & More verzekering afsluiten of bij vervanging van voertuig. Contractaanvragen op www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod.

(5) De korting van 35% op onze brandverzekeringen is van toepassing op de eerste jaarpremie in geval van een nieuw contract. Dit aanbod is uitsluitend voorbehouden aan leerkrachten die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuwe brandverzekering afsluiten. Deze korting bestaat enerzijds uit een korting van 25% in geval van een nieuw contract, geldig vanaf 31/10/2022 tot en met 31/12/2022 op de waarborgen van de woning- en huurdersverzekering, en anderzijds uit een korting van 10% uitsluitend voorbehouden aan leerkrachten die op hun eigen naam of op naam van een inwonend gezinslid een nieuwe brandverzekering afsluiten. Contractaanvragen op www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod. Onroerend goed in overstromingsgebied is uitgesloten van dit aanbod.

(6) Dit voordeel is exclusief gereserveerd voor onderwijzend personeel, die op hun eigen naam of op naam van een gezinslid een verzekering Rechtshulp willen afsluiten. Contractaanvragen via www.ethias.be zijn uitgesloten van dit aanbod.

(7) Indien u een contract Academic (met waarborg Academic Plus) onderschrijft, is de premie gratis zolang u titularis bent van twee andere verzekeringscontracten bij Ethias waaronder Auto of Woning. Indien u door de opzegging van één van deze contracten niet langer titularis bent van de voormelde verzekeringen, verliest u dit voordeel. Uw contract Ethias Academic zal dan vanaf de eerstvolgende jaarlijkse vervaldag worden gefactureerd aan het tarief dat op dat moment van kracht is.

(8) Als u twee Auto- en/of Brandverzekeringen bij Ethias heeft afgesloten kan u kiezen voor gratis maandelijkse premiebetaling (via domiciliëring) voor uw Auto- en Woningverzekeringen. De minimum jaarpremie bedraagt € 150.

Ethias NV, rue des Croisiers 24 te 4000 Luik, is een verzekeringsmaatschappij toegelaten in België onder het nr. 0196 en onderworpen aan het Belgisch Recht. RPR Luik BTW BE 0404.484.654 - IBAN: BE72 0910 0078 4416 BIC: GKCCBEBB.