Onderhoud van onze website

Het onweer kan voor eventuele overlast zorgen.
Wij staan voor je klaar, lees hier hoe we je verder helpen.
Schade door de storm? Doe aangifte in je Klantenzone.

Wat betekenen die lampjes op uw dashboard?

U rijdt met de wagen. Plots begint er een controlelampje te knipperen op uw dashboard. Oei. Er is iets gaande. Iets ergs? En vooral: wat moet u doen? Rijdt u gewoon verder, gaat u naar de dichtstbijzijnde garage, of zet u zich aan de kant en belt u de pechdienst?

Tijd voor een kleine check-up!

U spreekt geen lampjestaal? Eén tip: neem de gebruiksaanwijzing van uw wagen erbij. U vindt er een overzicht van uw dashboard met een uitleg van de verschillende elementen.
En dus ook van de controlelampjes. Handig voor een eerste snelle diagnose! Maar dan kent u wél best de 3 types waarschuwingen. Leest u even mee?

Wat moet u weten?

Lampjes op het dashboard: 3 type waarschuwingen
Lampjes op het dashboard – Opgelet: gevaar!
Lampjes op het dashboard: Onregelmatigheden
alt="Lampjes op het dashboard: Geen zorgen."

Download en print onze memo 

Stop de memo in uw documentenmapje, samen met de andere verplichte boorddocumenten. Zoals uw groene kaart, inschrijvingsbewijs en keuringsbewijs. Gaat er een controlelampje branden? Kijk dan snel even op de memo/het Ultieme Lampenplan. Dan gaat er meteen bij ú een lampje branden. ;-)

Pech? We zijn er binnen de 30 minuten
U hield het acculampje niet in de gaten. En daar begint de ellende: uw wagen weigert ‘s morgens te starten. Gelukkig heeft u een Ethias Assistance contract onderschreven. Eén telefoontje naar Ethias Assistance en u wordt binnen de 30 minuten geholpen. Oef! Maar wacht niet te lang, hé, de volgende keer dat er een controlelampje oplicht. ;-)

Vond u dit artikel interessant?
Bedankt voor uw feedback.