Annulatie van uw reis: in deze 5 uitzonderlijke situaties kan het

Annulatie van uw reis: in deze 5 uitzonderlijke situaties kan het
© Pixaboy on Pexels

5 uitzonderlijke situaties die Ethias toch verzekert...
…omdat ze vaker voorkomen dan u denkt

1. Lang geleden heeft u als koppel een reis vastgelegd. Maar uw partner heeft net de echtscheidingsprocedure ingezet. U valt helemaal uit de lucht, en uw vakantie in het water. Gelukkig kunt u wel op Ethias rekenen en betalen we de gemaakte kosten terug.

2. Een annulatie van de burgerlijke trouw houdt over het algemeen ook een annulatie van de huwelijksreis in. Ethias betaalt de reeds gemaakte kosten terug, op vertoon van een officieel document dat de afgelasting van de ceremonie bevestigt.

3. Yes! U heeft net een nieuwe job gevonden met een contract van meer dan drie maanden. U bent opgelucht dat u uw zoektocht naar werk eindelijk kunt stoppen, maar... u moet nu wel een streep trekken door uw vakantieplannen. No problemo! Ethias betaalt de gemaakte kosten terug als uw contract aanvangt dertig dagen vóór uw vertrek!

4. Vlotjes door Brussel rijden. Een uitdaging. En net daarom beslist u om het openbaar vervoer, een taxi of een privévoertuig te nemen om naar het station, de luchthaven of zelfs de haven te gaan. Als u te laat aankomt om aan boord te gaan door een vertraging die veroorzaakt werd door een verkeersongeval waardoor uw openbaar transport stilstond, dan betaalt Ethias de gemaakte kosten terug!

Annulatie van uw reis: in deze 5 uitzonderlijke situaties kan het

PS Eigenlijk... zó uitzonderlijk zijn deze situaties nu ook weer niet.

5. Dan zijn er nog gebeurtenissen die misschien wat minder vaak voorkomen, maar u weet nooit, nietwaar? Stel dat u, of één van uw familieleden wordt opgeroepen:

 

  • als getuige voor een rechtbank,
  • als jurylid voor het Hof van Assisen,
  • voor een onverwachte militaire actie,
  • voor een orgaantransplantatie (doneren of ontvangen)?

    Wel, ook dan betaalt Ethias de gemaakte kosten terug!
  • Vond u dit artikel interessant?
    Bedankt voor uw feedback.