Starter Pack Drive
Combineer een autoverzekering en een pechverhelpingsverzekering!

Starter Pack Drive | Ethias
€ -90 Cashback

Jouw voordeel met dit pack? Een gecombineerde cashback van € 90!

Naast de huidige voordelen en promoties ontvang je, als je jonger bent dan 35 jaar, een terugbetaling van € 60 op je Autoverzekering en € 30 op je Assistance Car & Family, rechtstreeks op je bankrekening.

Waarom dit pack? Om niet alleen jouw voertuig, maar ook jouw mobiliteit te verzekeren!

Weet je, op de weg van het leven zijn er een paar scherpe bochten en onverwachte omwegen. Dankzij de verzekeringen die in dit pack zijn opgenomen, ben je met één telefoontje gered en weer op weg naar nieuwe avonturen!

Waaruit bestaat het?

Het is eenvoudig, uit 2 Ethias-verzekeringsproducten: de Autoverzekering en de Assistance Car & Family. Neem een kijkje, we leggen alles uit op onze specifieke pagina's.
Autoverzekering

Autoverzekering

Wat zit erin? Wat dekt het? Wat dekt het niet?
Zijn er voordelen voor jongeren?
Maak je geen zorgen, we leggen alles hier uit:
Assistance Car & Family

Assistance Car & Family

Wat is een "Assistance Car & Family Verzekering"? Wat dekt het? Word ik geholpen als ik pech heb onderweg? We vertellen je alles wat je moet weten:

Een reisbijstandsverzekering inbegrepen!

Onze Assistance Car & Family Verzekering gaat verder dan enkel pechverhelping voor je voertuig. Het omvat ook automatisch hulpverlening aan personen, geldig over de hele wereld. Neem gerust een kijkje op de pagina Assistance Car & Family, daar wordt alles duidelijk uitgelegd!

Wil je een offerte? Meer informatie voordat je beslist? Waar te onderschrijven?

Een Ethias-adviseur staat klaar om je te begeleiden bij het berekenen van je prijs en het gedetailleerd uitleggen van het pack, als je dat wenst. Wat verkies je?
Telefonisch
Telefonisch
Maandag-vrijdag: 8 u. – 20 u.
Zaterdag: 8.30 u. – 12.30 u.
Via videogesprek
Via videogesprek
Spreek een van onze adviseurs van bij jou thuis via videoconferentie
In een kantoor
In een kantoor
Maak een afspraak in een van onze 37 kantoren

Wettelijke informatie

* Naast de kortingen ontvang je een cashback van € 60 op de Autoverzekering en een cashback van € 30 op de Assistance Car & Family Verzekering. Deze bedragen worden aan jou uitbetaald na betaling van de eerste factuur van de afgesloten verzekeringen, op dezelfde rekening als degene die is gebruikt om de factuur te betalen.