Voor u*-50%
Leve de communiefeesten en de digitale cadeaus!
Wij bieden je 50% korting op onze Digital Omnium-verzekering voor gsm’s, smartphones, tablets en draagbare pc’s voor het hele gezin.

Digital Omnium, de digitale verzekering die alle mobiele toestellen van je gezin beschermt

Digital Omnium dat is de Ethias-verzekering voor alle gsm’s, smartphones, tablets en draagbare pc’s van je gezin in één enkel contract.
Je gsm’s, tablets en draagbare pc’s die minder dan 5 jaar oud zijn en die werden aangekocht in Europese Unie zijn gedekt tegen brand, diefstal (na voorafgaande aangifte bij de politie) en accidentele materiële schade en frauduleuze oproepen, binnen de 24 uur na diefstal, worden gedekt tot € 250. Ongeacht waar de schade plaatsvindt.
Jouw voordeel? Een alles-in-een formule en een snelle en makkelijke inschrijving.
Bang om Jan een nieuwe tablet te geven omdat hij wat onhandig is? Maak je geen zorgen!
Met Digital Omnium kent je vrijgevigheid geen grenzen meer! Elk nieuw toestel wordt automatisch gedekt door je alles-in-een Digital Omnium-verzekering.
Moet je de iPhone van Dorien vervangen… voor de 2e keer? Twijfel niet meer!
Gelukkig dekt Digital Omnium twee schadegevallen per jaar voor alle gsm’s en smartphones, tablets en draagbare pc’s van alle gezinsleden. Je hoeft enkel nog het schadegeval aan te geven!
Je koopt liever geen pc voor de schooltaken van je jongste telg? Waarom twijfelen?
Je hoeft niets meer te vrezen, want ook draagbare pc’s zijn gedekt tot € 1.200. Dat stelt toch gerust bij een ongelukje, nietwaar?

Digital Omnium of serene en vrijgevige families

Schrijf je in enkele klikken in op de Digital Omnium-verzekering, één enkel contract dat sereniteit en rust biedt aan alle gezinsleden. Je voordelen?
Handig :voor jouw gemak stellen wij een alles-in-een formule voor die alle toestellen dekt in één enkel contract, zolang ze minder dan 5 jaar oud zijn en werden aangekocht in Europese Unie. Voor toestellen die reeds in je bezit zijn op het moment van de inschrijving geldt een wachtperiode van 2 maanden.
Vooruitziend: gezinnen reizen tegenwoordig veel, dus biedt de Digital Omnium-verzekering een wereldwijde dekking.
Snel: voor een eenvoudige verzekering is er niets zo handig als een simpele online-inschrijving in enkele klikken.
Uniek : Ethias-klanten met een auto- of woningverzekering genieten van een korting van 50%. Trouw wordt altijd beloond.
Slim : Ethias vervangt je toestel niet, maar betaalt de prijs van de herstelling of de prijs van het toestel terug tot € 1200, voor maximaal 2 schadegevallen per jaar.
Voor je je inschrijft op de Digital Omnium-verzekering van Ethias voor gsm’s, smartphones, tablets en draagbare pc’s raden wij je aan om de algemene voorwaarden aandachtig te lezen. Je vindt ze op www.ethias.be en in onze kantoren.Schrijf je in enkele klikken in op onze Digital Omnium-verzekering, een alles-in-een formule die al je toestellen dekt in een enkel contract.