Deze 7 ongelukjes veroorzaakt door kinderen herkent elke ouder

Deze 7 ongelukjes veroorzaakt door kinderen herkent elke ouder
Image(s) licensed by Ingram Image
Elk kind laat wel eens iets vallen of beschadigt iets. Als het niet om uw eigen spullen gaat, zorgt dit al gauw voor vervelende situaties. Wat als uw kind bijvoorbeeld de smartphone van uw vriendin per ongeluk kapot laat vallen? Of tegen een geparkeerde auto botst met de fiets? Zonder familiale verzekering draait u sowieso volledig op voor de kosten. Wij sommen 7 herkenbare situaties op waarin kinderen onopzettelijk schade berokkenen aan derden.
Uw kinderen veroorzaken schade bij de buren? Reken op uw familiale verzekering.
  1. Uw kind fietst samen met vrienden naar huis. Wanneer hij de straat inrijdt, let hij echter niet goed op. Hij botst per ongeluk tegen een geparkeerde auto. De lak van de wagen is serieus beschadigd. Gelukkig dekt de familiale verzekering deze kosten.
  2. U bent met uw dochter op bezoek bij de grootouders. Op een onbewaakt moment tekent uw dochtertje met haar stiften op het parket in de living. Een familiale verzekering vergoedt deze schade.
  3. Op een lentefeest gooit uw kind een bal in het gezicht van zijn neefje. De bril van het neefje valt op de grond en het glas moet vervangen worden. Als u een familiale verzekering hebt, komen zij tussen in de kosten.
  4. De verhuis naar het kot van uw zoon loopt in mineur af. Bij het uitladen van de meubelstukken tijdens de verhuis, beschadigt u een geparkeerde auto. Zonder familiale verzekering zou dit ongeluk een extra hap uit uw budget betekenen.
  5. Uw broer organiseert thuis een babyborrel. Uw dochtertje gaat op een bepaald moment plots met zijn smartphone lopen die op het salontafeltje lag. Ze laat de gsm per ongeluk vallen. Via uw familiale verzekering kan u uw broer vergoeden voor deze schade.
  6. Tijdens jullie wekelijkse bezoekje aan het zwembad springt uw zoon enthousiast van de duikplank. Hij zag echter niet dat er iemand in de buurt aan het zwemmen was en botst tegen deze persoon. Het andere kind raakt gewond en moet verzorgd worden door de dokter. Uw familiale verzekering betaalt deze kosten voor u.
  7. Uw zoon neemt deel aan een voetbalwedstrijd op een pleintje in de buurt. Op een bepaald moment trapt hij de bal door het raam van een van de buurtbewoners. De schade is groot, maar je familiale verzekering komt hier gelukkig in tussen.
Kinderen zijn echte deugnieten. Gelukkig rekent u bij schade aan derden op uw familiale verzekering.
Vond u dit artikel nuttig?
Bedankt voor uw antwoord.