De kinderen vertrekken zonder u. Maar met úw reisbijstand in de rugzak.

Een citytripje, een reisje onder vrienden in september of twee weken op taalvakantie. Jawel, uw jonge snaken trekken erop uit, zónder u. U bent natuurlijk blij maar tegelijk bezorgd als u weet dat zij moederziel alleen rondtrekken. Gelukkig is er uw reisbijstand. Úw reisbijstand? Lees verder en ontdek waarom úw Ethias Assistance er ook altijd voor hen is!
Ethias Assistance: de reisbijstand die ook uw kinderen vergezelt
De jaarlijkse verzekeringsformule van Ethias Assistance dekt automatisch ALLE leden van het gezin op hetzelfde adres. Dus ook al vertrekken uw kinderen zonder u op reis. Kiest u de tijdelijke formule? Dan kiest u zelf wie u in het contract opneemt. Let wel: het aantal gedekte personen en uw bestemming bepalen het tarief.
De kinderen vertrekken zonder u. Maar met úw reisbijstand in de rugzak.
© Catarina Sousa
Uw kinderen krijgen overal ter wereld bijstand – 24/24
De bijstand aan personen van Ethias Assistance geldt over de hele wereld, ongeacht het gebruikte vervoersmiddel. Enige voorwaarde: het verblijf mag niet langer dan 90 opeenvolgende dagen duren als u een jaarformule hebt afgesloten.
Wat is er allemaal inbegrepen in hun reisbijstand?
Stel, uw kind wordt erg ziek in het buitenland. Ver van huis is dat natuurlijk extra vervelend. Ethias Assistance vergoedt de medische kosten en indien nodig de kosten van de repatriëring. Verliest uw kind zijn portefeuille of bagage, dan krijgt het van Ethias een voorschot. Moet het door een overlijden of hospitalisatie van een familielid noodgedwongen terugkeren? Dan organiseert én betaalt Ethias Assistance de vervroegde terugkeer.
De kinderen vertrekken zonder u. Maar met úw reisbijstand in de rugzak.
© Alex Mihis
Ook bij pech onderweg is er snel hulp voor uw kinderen
Hebt u de wagen van uw inwonende kind laten opnemen in uw Ethias Assistance? Dan mag uw zoon of dochter in heel geografisch Europa op Ethias rekenen bij panne of een ongeval. Als de wagen jonger is dan 15 jaar regelen we, dankzij uw Ethias Assistance Basis, dag en nacht pechverhelping of een sleepdienst. Moet uw kind door het ongeval overnachten in een hotel? Dan neemt Ethias de gemaakte kosten voor zijn rekening.
Daarom is een jaarlijkse reisbijstand interessanter
Een jaarlijks contract dekt ALLE reizen in het buitenland en de verblijven in België vanaf 4 nachten, van ALLE gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen. Dat is bijzonder handig: u sluit maar één keer een contract af en iedereen kan altijd zorgeloos vertrekken. Apart of samen. De pechverhelping voor uw voertuig(en) geldt uiteraard 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.
Vandaag intekenen = morgen verzekerd

Als u vandaag online intekent en uw reisbijstand betaalt, dan zijn uw kinderen morgen al verzekerd. En u uiteraard ook.


Nog één tip. Is uw kind minderjarig? En trekt hij zonder u naar het buitenland? Vergeet dan niet een ouderlijke toestemming mee te geven zodat hij alleen mag reizen. Haal deze toestemming af bij uw gemeente.

U merkt het: u mag op beide oren slapen, uw kinderen zijn in goede handen.
Vond u dit artikel interessant?
Bedankt voor uw feedback.