Deze 5 problemen treffen uw auto het vaakst in de winter

Deze 5 problemen treffen uw auto het vaakst in de winter

Op de weg - 07/11/2018
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp Email

Image(s) licensed by Ingram Image

 

Fraai besneeuwde landschappen, felblauwe luchten, betoverende ijskristallen op de ruiten: de winter heeft zeker zijn schitterende kanten. Maar we kunnen niet wegsteken dat Koning Winter ook vervelende kantjes heeft. Ondergesneeuwde wegen, gevaarlijke ijsplekken, bijtende koude: allemaal niet ideaal voor uw auto.

 

Typische winterellende

De batterij die het begeeft, een plotselinge slippartij, dichtgevroren deuren of sloten, een ontregeld elektronicasysteem: de komst van de koude kondigt ook de eerste problemen aan. En laat dat nét gebeuren als we ergens dringend naar toe moeten. Slechte timing!

 

       > Hoe ontdooit u makkelijk uw wagen?

       Sharing is caring: hier zijn onze tips

      

In 43% van de gevallen: platte batterij!

Veruit de koploper van de winterpannes? Batterijproblemen. De batterij is een echte koukleum.

 

Laat de winter jullie koud Ethias?

Helemaal niet! Onze klanten weten dat een laagje sneeuw en een ferme vorst ons niet tegenhouden. Ethias Assistance staat 24u/24 en 7d/7 paraat. We sturen direct een pechverhelper die u binnen de kortste keren van uw winterse zorgen verlost. Wist u dat onze teams de voorbije winter 37.000 keer de helpende hand boden? En dat meestal in de vijf onderstaande gevallen.

Ook in het buitenland staan we voor u klaar

Tegenslag stopt niet aan onze landsgrenzen. Gaat u met de wagen op skireis, vertrekt u tijdens de winter op citytrip of kiest u voor de zon? Eén telefoontje naar Ethias Assistance en u wordt geholpen - van de Alpen tot in Timboektoe, op Bali of in Malaga.

>    Binnenkort op skireis met de wagen?

Lees onze 6 tips en vertrek met een zorgeloze Tschüss! op reis

 

Vond u dit artikel interessant?