Onderhoud van onze website

Onderhoud van onze website
Er is een onderhoud van onze website gepland van zaterdag 21 mei om 20 uur tot zondag 22 mei om 8 uur. Dit betekent dat onze site tijdens deze periode niet toegankelijk zal zijn.

Ik ga heel vaak op reis. Welke reisannulatieverzekering is ideaal voor mij?

Ik ga heel vaak op reis. Welke reisannulatieverzekering is ideaal voor mij?
© Rawpixel on Pexel
Japan! Thailand!  Zuid-Afrika! Trekt u morgen het winnende lot, u zou ‘t wel weten. Want de reismicrobe heeft u stevig bij de lurven. Daarom boekt u ook elk jaar minstens 1 of 2 reizen. Maar wat als een familielid (tot de tweede graad) in het ziekenhuis belandt, net voor uw vertrek? Dan moet u een van die reizen onverwacht annuleren. En dat kost u bergen geld. Of niet?

Reis annuleren? U krijgt uw reiskosten terug
Geen paniek. Als u een Reisannuleringsverzekering bij Ethias nam, kunt u gewoon aftellen naar de volgende reis die u plande. U krijgt namelijk uw reiskosten terugbetaald: reservatiekosten, taksen, gemaakte kosten… Bij Ethias kunt u kiezen tussen een jaarlijkse of een tijdelijke verzekering. Maar welke verzekering is ideaal voor een wereldreiziger zoals u? 

Tijdelijke of toch maar jaarlijkse verzekering?
We gaan er geen doekjes om winden. Gaat u jaarlijks meermaals op reis, dan bent u veel beter af met een Reisannuleringsverzekering op jaarbasis. Want dan zijn al uw reizen en citytrips gedekt. En dus verliest u geen cent als u een van deze reizen moet onderbreken of annuleren. Wist u trouwens dat u een dekking krijgt die veel vollediger is dan die bij de meeste touroperators en reisbureaus?

Ik ga heel vaak op reis. Welke reisannulatieverzekering is ideaal voor mij?

Reisje gepland? Denk aan de wachttijd!
U pakt binnenkort uw biezen? Vergeet niet om meteen uw annulatieverzekering af te sluiten. Want het contract gaat pas in 30 dagen na de aangegeven aanvangsdatum in het contract (wachttijd). Het contract moet bovendien van kracht zijn op het moment dat het incident voorvalt dat u verhindert om te vertrekken.

Vond u dit artikel interessant?
Bedankt voor uw feedback.