fr

Ethias steunt de sportfederaties meer dan ooit

Volgend op diverse steunacties voor de sportsector die Ethias al heeft uitgerold tijdens de pandemie, komt ze nu met een nieuw voordeel. Ze kondigt een nieuwe tariefverlaging aan voor de Belgische sportfederaties. Het gaat om een korting van 20%, verdeeld over twee seizoenen: 10% voor het seizoen 2021 en 10% voor het seizoen 2022. 

Deze bijkomende steunactie volgt na de korting van 25% van de premie voor 2020 voor sportverzekeringen en de preventiekits bestemd voor de Belgische sportcentra. Deze kits bevatten een alcoholgeldispenser en stickers waarmee de veiligheidsmaatregelen aangegeven kunnen worden.

Ethias wil de sportfederaties, met 1,3 miljoen sportievelingen die bij haar verzekerd zijn, op deze manier blijven steunen. Ook wanneer de sportwereld herstart.

Een hart voor haar verzekerden én voor sport

De verzekeraar mag een ruim aantal grote sportfederaties tot haar verzekerden rekenen. Gymnastiekfederatie Vlaanderen, de Vlaamse en Waalse Judofederatie, Tennis Vlaanderen, de Waalse Tennisfederatie … Om er enkele te noemen. Bovendien is ze trotse sponsor van een aantal van deze federaties.

Ook de sportsector heeft klappen gekregen tijdens de pandemie. Nu sporten in groep weer veilig kan verlopen, wil Ethias haar met deze steunmaatregel wat meer ademruimte geven wanneer ze langzaam maar zeker recht kruipt.

Deze korting zal worden toegekend tijdens de regularisatie van de premies voor de sportverzekering 2021 en 2022 op voorwaarde dat het contract nog van kracht is op respectievelijk 01/01/2022 en 01/01/2023.

Mensen en hun welzijn centraal, tijdens de coronacrisis én bij de herstart

Ethias is een geëngageerde verzekeraar die het menselijke aspect steeds indachtig houdt bij al haar acties. Deze en andere steunmaatregelen die tijdens de coronapandemie genomen werden - en ook bij de herstart van de samenleving genomen zullen worden -  zijn dan ook vanzelfsprekend voor haar.

Meer info over al de acties die Ethias reeds ondernomen sinds het begin van de pandemie vindt u hier.

Om onze website optimaal op uw beeldscherm te kunnen weergeven raden wij u aan een meer recente versie van uw browser te gebruiken.
Mozilla Firefox, Google Chrome ou Internet Explorer